טיסות באוגוסט ללובליאנה - HELP
-
אנחנו מתכננים טיול בסלובניה באוגוסט הקרוב.
בינתיים הטיסות הישירות ללובליאנה הן של ישראייר במחירים מופקעים (בודקים כבר חודשיים את המחיר שלהם והוא סביב 600$)
למישהו יש ניסיון משנה שעברה ?
ייפתחו צ'ארטרים ?
מעדיפים טיסה ללא קונקשיין
לא לחכות לצ'ארטרים או ירידת מחיר ולהזמין טיסה למשל לונציה שעוד אפשר למצוא במחיר שפוי ?
אשמח לכל המלצה שהיא...
תודה
-
טיסות באוגוסט ללובליאנה - HELPמבדיקה שעשיתי לפני מספר שנים הטיסות של ישראייר זה רק בימים מסוימים (אז היה רק יום אחד בשבוע) כך שמגביל את תכנון הטיול.
אפשרות אחרת זה לנחות ביעד יותר רחוק כמו ונציה, וינה, מינכן ולנסוע כמה שעות לסלובניה.
-
טיסות באוגוסט ללובליאנה - HELPאל תחכו לניסים. ליעדי טיסה אפשריים שרונית הזכירה אפשר להוסיף גם את בודפשט. תבדקו את השילוב של טיסה+רכב המשתלם ביותר.
-
טיסות באוגוסט ללובליאנה - HELPהיי,
לפני שלוש שנים אני הזמנתי בפברואר כרטיסי טיסה לליובליאנה בישראייר (ב 500 דולר) ופחות משלושה שבועות לפני הטיסה, הם הודיעו על ביטולה
. כך שלהמליץ עליהם אני לא יכולה...בסופו של דבר קנינו כשבועיים לפני הטיסה כרטיסים של אדריאה דרך סוכנות ״סביב עולם״ ב 400 דולר, ואם הייתי מחכה עוד יומיים הייתי יכולה לקנות ב 350 דולר...
אין לי אומץ להמליץ לך לחכות קרוב לטיסה, אפילו שירידת המחירים הזו הפתיעה אותי ״ועקבתי״ אחרי מחירי הטיסות בקייץ לפני שנה ושנתיים. גם בהם המחירים ירדו מתחת ל 400 דולר כחודש-חודשיים לפני מועד הטיסה. לזאגרב אפילו פחות.
אני כן מציעה לבדוק בסאן דור ובארקיע מתי הם צפויים לפרסם את הטיסות, אם בכלל וגם לבדוק בסוכנות ״סביב עולם״.
טל
-
טיסות באוגוסט ללובליאנה - HELPאפשר לסגור טיסה סדירה של אלעל לוינה בפחות מ 400 דולר
-
טיסות באוגוסט ללובליאנה - HELPהיי,
ראיתי שבסביב העולם יש כבר פרסומים לגבי קייץ 2016. אני העפתי מבט מהיר, ולא ראיתי האם הסכומים שם הם ביורו או בדולר. בכל אופן שווה לבדוק.
כפי שכתבתי, אנחנו טסנו עם אדריאה, והיינו מאוד מרוצים, פרט לשעות הטיסה המגעילות, שיש אנשים שרואים בהן דווקא יתרון של "רווח שליום".חבילות טוס וסע לסלובניה.
-
טיסות באוגוסט ללובליאנה - HELPתודה
האם בחברת אדריאה אי אפשר לטוס לשבועיים ?
אני רואה חבילות ל- 7 או 10 ימים.
אם אני בונה לעצמי חבילה האם חברת הטיסה מאפשרת לידיעתך לרכוש כרטיס לשבועיים ?
תודה
-
טיסות באוגוסט ללובליאנה - HELPאין לי מושג. הכי נכון לצלצל ולשאול.
אנחנו קנינו רק כרטיסי טיסה ואת הרכב שכרנו בנפרד, כי יצא יותר זול בכמה מאות שקלים לשבוע (אופל זאפירה אוט׳).
-
טיסות באוגוסט ללובליאנה - HELPשכחו להזכיר גם את זאגרב בקרואטיה!
לפני שנתיים נסענו (אמנם באפריל) לסלובניה ונחתנו בזאגרב (עם סאן דור).
הטיסה לשם יכולה להיות במחיר סביר והנסיעה לסלובניה ממש קצרה ונוחה
-
טיסות באוגוסט ללובליאנה - HELPלפני ארבע שנים טסנו לבודפשט ומשם לאחר לילה באגם באלאטון המשכנו לסלובניה. החסכון היה סביב 150$ על כל כרטיס טיסה (2 משפחות של 5 נפשות), בנוסף לגמישות אורך הטיול (טיסה לסלובניה היא פעם בשבוע). שכרנו רכב דיזל בבודפשט שהיה מאוד חסכוני, נכון שהדרך ארוכה בחזור יצאנו השכם בבוקר עצרנו בפארק מים והחזרנו את הרכב ב5 אחה"צ בבודפשט.