ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דרום צרפת

פורום אירופה
    3
    3
    1905
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שירלי ש. 0
      שירלי ש. 0 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אשמח לסיוע.

אנחנו 2 משפחות עם ילדים קטנים (חצי שנה עד 10) שמעוניינים בחופשה של 10 ימים בדרום צרפת בסוף אוגוסט. אנחנו מעוניינים בחופשה מותאמת ילדים, לינה במקום אחד, עם יום-יומיים של ים/בריכה, עוד יום-יומיים של פארקי שעשועים והשאר - טיולים בטבע או טיולים בערים ציוריות (טיול כוכב). חשוב לנו ללון במקום אחד כל התקופה. 

1) בהתחשב במזג האויר בתקופת סוף אוגוסט - האם עדיף להתמקד בפרובנס או בריביירה?

2) אילו מ- 2 אזורים אלו מומלצים יותר לטיול עם ילדים? האם אפשר יהיה לכסות את 2 האזורים (גם אם חלקית) אם ישנים במקום אחד?

3) איפה כדאי ללון בכל אחד מהאזורים - כבסיס טוב ליציאה לטיולים?

4) נשמח להמלצות למקומות לינה למשפחות, רצוי מאוד עם בריכה ובקירבה לים.

5) נשמח להמלצות לאטרקציות לילדים באזור.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • זיוה
        זיוה נערך לאחרונה על ידי

דרום צרפת

מחוז פרובנס והריביירה ענק, יש בו הרבה קטעים אטרקטיביים ואין שום אפשרות לכסות אותו מנקודת לינה אחת.

לגבי התאמה לילדים -

אני חושבת שחשוב להבין גם מה המבוגרים אוהבים ומעדיפים. הריכוז הגדול ביותר של אטרקציות לילדים בגיל של הילדים שלגם נמצא לדעתי בריביירה בקרבת העיירה Villeneuve lubet, במרחק לא רב מאנטיב. יש שם כמה פארקי שעשועים, ובנוסף - מרינלנד שאני לא כל כך מחבבת מהסיבה שתראו כאן, אבל זה פארק פופולרי למרות הביקורות הרבות על נושא הליוויתנים ובכלל מופעי בעלי החיים. על הרבה מהאטרקציות של האזור תוכלו לקרוא בקישור שצירפתי.

מאידך, יש אזורים אחרים בפרובנס שבהם ניתן לשוט בקייקים (בקניון ארדש ובנהר גרדון). מצפון לריביירה יש גם קניונים עמוקים ובהם מים סוערים שניתן לעשות בהם רפטינג. יש בפרובנס גן חיות, טירת לה ברבן ומבצרים. תמיד ניתן למצוא איזה פארק חבלים. גם במערב פרובנס יש קטע שבו ניתן לבלות בחוף הים (בקצה המערבי של שמורת הקמארג, ושם יש פעילויות שייט, אופניים, סוסים, גם אקווריום...) או ממזרח למרסיי, באזור קאסיס.

כך שמאוד תלוי מהן האטרקציות שאתם מעדיפים והאם אתם רוצים לבלות באזורים כפריים או בערים היפות.

המחצית השנייה של אוגוסט היא אחרי השיא של עונת החופשות, ועדיין לדעתי די צפוף. הייתי בעונה הזאת בדורדון (והיה די דביק). בפרובנס ובריביירה הייתי רק בעונות המעבר. גם מזג האוויר עדיין עלול להכות, אף שהסטטיסטיקות מעידות על תחילתה של התקררות.

אני חושבת שצריך לחטט קצת ולקרוא. יש הרבה כתבות. גם בבלוג שלי כאן באתר יש כמה דברים על האזורים האלה, וכמובן בבלוגים אחרים.

בעיני בכל אזור במרחב הזה יש עניין ואטרקטיביות וקשה לי להגיד בבירור היכן עדיף. כל אחד והחלטותיו.

• haim1952
          haim1952 נערך לאחרונה על ידי

דרום צרפת

ערב טוב.

וזו לעניות דעתי - " חוויית חובה ",סיור באחת הערים שתבחרו,בעזרת רכבות המיני.

http://www.frenchriviera-tourism.com/what-to-do/all-little-t ourist-trains-06_2605.html

וממליץ לשמור במועדפים.

כמו כן פירוט לערים/עיירות/כפרים,לאורך קו החוף.

http://en.nicetourisme.com/towns-and-villages

בהצלחה ובלוי כייפי ומהנה חיים.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון