סלולרי לדרום אמריקה
-
שלום לכולם
קודם כל, רציתי להביע את תודתי לעונים הרבים ולתשובות המהירות! כיף לדעת שיש אנשים טובים שמוכנים תמיד לעזור.
האם כדאי לקחת טלפון סלולרי לדרום אמריקה?
מה מצב הקליטה שם? האם כדאי לקחת קו מהארץ או לקנות סימים מקומיים?
האם יותר זול לצאת בלי מכשיר ולהתקשר מטלפונים מקומיים משם? או שעדיף לשלם עוד קצת ולקבל את הנוחות של טלפון זמין למשפחה הלחוצה?
אם אכן כדאי, איזו חברה סלולרית עדיפה?
שוב תודה לעונים
-
סלולרי לדרום אמריקהפילוסופיה בגרוש:
אתה יוצא לחופש סופסוף - למה אתה צריך להשאר מחובר לכאב ראש ?!
כשיתחשק לך, תוכל להשתמש באינטרנט או טלפון.
רק כשיתחשק לך.
טיול נעים ושקט, צ'או יותם -
סלולרי לדרום אמריקהזו שאלה אישית שרק אתה יכול לענות עליה. אישית העדפתי לצאת בלי, וזה אכן מאפשר ניתוק רב יותר. מצד שני, אין ספק שיש בכך נוחות. אם אתה ומשפחתך יכולים לשלוט על עצמכם לגבי היקף השימוש במכשיר (למשל - לכבות אותו לתקופות ארוכות), אז זה לא חייב להיות נורא.
לגבי דרכי התקשורת, בסה"כ כיום היא יחסית זולה. הדרך הזולה ביותר לטעמי היא בשיחה דרך המחשב - בין אם ישירות ב-skype - מחשב למחשב, אז זה רק עלות האינטרנט, ובין אם ע"י רכישת קרדיט בסקייפ - שזה עדיין זול יותר לרוב. אפשרות נוספת היא לעשות שימוש בתוכנת speex.co.il המאפשרת לך לשלוח בחינם SMS לאדם בישראל, שמפנה אותו להתקשר אליך בעלות של שיחה סלולרית, למחשב. -
סלולרי לדרום אמריקהלצערי אין לי תשובה לתת לך וגם אני מנסה להבין מה יוצא הכי זול (ללא הצלחה בנתיים)
אבל.. לכל החכמים שלא מבינים למה לקחת פלאפון..זה אמנם גבורה אבל ביום שחס וחלילה יקרה לכם משהו לא נעים או לא צפוי במקום כ"כ רחוק מהבית, אתם תודו לאלוהים שיש לכם אותו. מה זה כבר דורש לסחוב איתכם אחד כזה בתיק?
לצערי, הטיול הקודם שלי הסתיים בצורה טראגית ובלי פלאפון שהיה איתי, הוא היה יכול להסתיים הרבה יותר גרוע..
אז אל תהיו גיבורים וקחו איתכם מכשיר גם אם הוא סגור -
סלולרי לדרום אמריקהתודה לכל העונים,
האם הטיול היה לדרום אמריקה?
האם זה היה טלפון מקומי או מספר מהארץ?
מה מצב הקליטה שם?
-
סלולרי לדרום אמריקהבדרום אמריקה יש קליטה, אלא כמובן אתה באמצע טרק או משהו כזה.
אני גם מצטרף לדעה שטלפון סלולרי זה לא רע למקרי חירום ונתקלתי בכמה אנשים שהיו זקוקים לו.
אבל, כשהטלפון אתך תשתדל לכבות אותו רוב הזמן, בכל זאת אתה בטיול.
לגבי מחירים אני לא מבין מה המחלוקת- סלולרי עולה פי כמה מ skype. ב 10 יורו שאתה קונה בסקייפ אתה יכול לדבר עם הארץ שעות בעוד ובסלולרי הכסף יגמר תוך דקות.
פלפון זה הכי יקר. תעשה מנוי לאחד מהחברות הבינלואמיות בארץ ותתקשר מטלפונים ציבוריים, גם זה הרבה, אבל הרבה, יותר זול מסלולרי.