נורמנדי השוויצרית
-
שלום, רציתי לדעת מי היה ויכול להמליץ על מקומות ספציפיים או על מסלול אולי באזור נורמנדי השוויצרית. המטרה היא להתחיל בקאן CAEN ולסיים בשרטר CHARTRES. כנ''ל המלצה למקום לינה קרוב לשרטר. תודה אנה -
נורמנדי השוויצרית:Reלא קשור, אבל אבד לי המייל שלך, כתבי לי למייל. -
נורמנדי השוויצרית:Re''נורמנדי השוייצרית'' זה בסה''כ מסלול בודד של חצי יום עד יום בחלק המרכזי של עמק נהר האורן מהעיירה טיירי-הרקור בצפון עד העיירה פוטנג` בדרום. נוף נחמד מאד, אפשרויות לספורט הרפתקה על הנהר ובאוויר מעל לו, ולא מעט מסעדות טובות... הכל משולט ברור ואי אפשר לטעות. -
נורמנדי השוויצרית:Reהאמת זה ממש מתאים לי כי זה מה שרציתי להקדיש לזה חצי יום עד יום שלם... איזה מקומות כדאי לראות באזור הזה? איזה טיולים? האם בכלל כדאי להגיע לאזור נורמנדי השוויצרית או אולי עדיף לבחור מקום אחר כלשהו (ולא חסר...)? בקשר ללינה אני מחפשת משהו קצת יותר קרוב לשרט -
נורמנדי השוויצרית:Reהפינה הנופית הנחמדה ביותר בקטע הזה של נורמנדי השוייצרית'' היא מקום שנקרא Roche Oerte או משהו כזה, שבו יש תצפית יפה על יובל צדדי עמוק של נהר האורן. זאת יכולה להיות נקודת התחלה לא רעה של מסלול הליכה רגלי מעגלי באחד השבילים המשולטים שיש שם להולכי רגל. מעבר ל -
נורמנדי השוויצרית:Reתודה רבה אנה