התלבטות לגבי ביקור בדיסני פריז
-
חוגגים בת מצווה ולטיול מצטרפים בת ה18 ובן ה16. חשבנו להתחיל ביומיים בדיסני (יום בפארק ויום באולפנים) ומשם ל5 ימים בפריז. האם מספיק מרתק למתבגרים ליומיים מלאים? האם עדיף ללון כל השבוע בפריז ולפי מזג האויר והרצון לנסוע לפארק. החופשה מתוכננת בפסח . אשמח להמלצות והצעות.
-
התלבטות לגבי ביקור בדיסני פריזלא משנה מה ההחלטה---יום, יומיים , פיצול משפחה...
בתקופה של אפריל לא הייתי לוקחת סיכונים וקובעת מראש ימים לדיסני,אלא בהתאם למזג האוויר- מה שאומר שהייתי בוחרת לינה אחת בפריז וגמישה עם ההגעה לדיסני.
-
אנחנו העדפנו לקפוץ מפריס ביום שמתחשק דיסנילפי החשק מזג האוויר וההספקים
ההגעה והחזרה מאוד פשוטות, עם ילדים בגיל הזה לא חושב שצריך לשנות מקום מגורים בגלל הנסיעה הזו.
היתה לי רשימה של הימים בהם הכרטיסים זולים, יום לפני (חייבים לכרטיסים המוזלים, לא ניתן לרכוש אותם בקופות הפארק) רכשתי והדפסתי את הכרטיסים במלון ולמחרת נסענו לדיסני.
במקור גם אני חשבתי שנבלה בדיסני יומיים אבל מכיוון שהגענו ביום בו הפארק ריק יחסית (לכן הכרטיסים מוזלים...) ובזכות העובדה שהכרטיסים מסוג HOPPER הספקנו את שני הפארקים ביום אחד - ואנחנו מסוג התיירים המתנחלים, לא מסוג הממהרים. עוד סיבה מצויינת לא לקבוע מראש יומיים.
-
התלבטות לגבי ביקור בדיסני פריזאנחנו שהינו בפריז ועשינו קפיצה לדיסני ביום שהתאים מבחינת העייפות, התוכנית ומזג האויר. יש רכבת נוחה. היינו בסוכות והספקנו הכל ביום אחד בקלות. קחו בחשבון שהפארק לא מאד מרגש מבחינת האקסטרימיות שלו.
לא הייתי מתחייבת מראש על יומיים ו/או על תאריכים ספציפיים.
-
התלבטות לגבי ביקור בדיסני פריזגם אנחנו הגענו לדיסני בסוכות האחרון. גם אנחנו, כמו קודמיי כאן, לא רצינו להתחייב על יום מסויים מראש כי להיות בדיסני בגשם זה ממש מקלקל. הגענו בנסיעה ברכבת בבוקר ממרכז פריז כ30 דקות לפני הפתיחה (זמן להתארגן, שירותים וכו לפני הפתיחה ב 10:00).
בזכות זה שהביקור שלנו היה מחוץ לעונה (גם שלכם), גם אנחנו קנינו כרטיס שמאפשר כניסה ל2 הפארקים באותו היום.
התחלנו באולפנים, הפארק הקטן יותר, ומיצינו אותו עד 13:30. אז עברנו לפארק השני, 10 דקות הליכה ברגל, והיינו בו עד מופע הסיום בערב. גם את הפארק הזה מיצינו והיינו בכל המתקנים שתכננו, ואפילו הספקנו לשבת שם לאכול לפני המופע.
טיפ: כדאי לרכוש כרטיסי נסיעה חזרה בבוקר ולא לחכות לערב - בסיום המופע רבים הולכים לכיוון תחנת הרכבת ומאוד עוזר שלכם כבר יש כרטיסים.
-
מה שעוד מאוד עזר לנו היה לחזור לקרוא את התשובותאפילו היו לו שאלות המשך וגם התשובות להן מאוד עזרו.