ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תאילנד ל3 שבועות

פורום תאילנד
    3
    6
    2368
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • EduardChal
      EduardChal נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני מתכנן טיול לתאילנד ל-3 שבועות מה23 לאפריל עד ה12 ואני רחוק מלגבש מסלול לטיול, בתכנון לעשות קורס צלילה 2 כוכבים בקו טאו או באיי סילימאן (אשמח להמלצות בנושא). מקריאה פה בפורום הבנתי שזו תקופה לא מומלצת לטיול לצפון ולכן עדיף להתמקד באיים. מחפש לראות טבע ונופים - המלצות לטרקים רגליים\ספורט אתגרי וכל דבר מעניין אחר יתקבלו בברכה.

תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איתן ששון
        איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

תאילנד ל3 שבועות

ההמלצה העיקרית היא לא לבזבז על קורס צלילה מכיוון אתה יכול לעשות אותו בארץ יותר בזול יותר בבטיחות ועם נופים תת מימיים יותר יפים.לי אישית נראה מטופש לטוס עד לתאילנד ובמקום לטייל ולהנות במקום שונה וחווייתי לעשות משהו שניתן לעשות כאן.

• המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
          המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

תאילנד ל3 שבועות

הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות 

באופן אישי לא שמעתי על בעיה לטייל בצפון תאילנד בתקופה זו, אם אתה מעוניין בטיולים ונופים בסגנון של טרקים כן הייתי ממליץ לך כן לשקול לבקר בצפון לפחות שבוע, ולאחר מכן לעבור לאיים ובהם גם לכלול את הקורס צלילה, כמו כן קורס צלילה עם מדריכים ישראלים וחומר לימוד בעברית יש באי קוטאו.

• EduardChal

תאילנד ל3 שבועות

אני דווקא לא מחפש את החלק הישראלי בטיול, עברית אני יכול לשמוע בארץ בשפע [=

מתכנן דווקא לעשות קורס עם מדריך זר בשפה האנגלית.

למרות שאני שומע יותר ויותר אנשים שמציעים לי לוותר על קורס צלילה בתאילנד, איתן לפי מה שקראתי לפני באתרים השונים הקורס בקו טאו מתואר כקורס בעל נוף ודגים ובכלל חיות מדהימות מתחת למים האם זה רק נסיון שיווקי ואין אמת בפרסומים?

בכל אופן אשמח לקבל מידע על פעילויות וטרקים בצפון או בכלל בתאילנד.

מאיפה אני יכול לקבל מידע על מסלולים ואפשרויות לספורט אתגרי וכו'?

או שרק בסוכניות בכל מקום שאהיה?

תודה.

• איתן ששון
              איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

תאילנד ל3 שבועות

יש אמת בפרסומים.יפה שם.אבל באילת יותר יפה יותר בטוח ויותר זול. חוץ מזה שככה אתה מרוויח ימי טיול ולא שורף אותם על הקורס.

• EduardChal

תאילנד ל3 שבועות

אם מתחשבים גם בשהות ובבילויים מסביב אז המחיר מתקזז ואפילו יוצא יותר זול בקו טאו, בכל אופן יש לי משהו כמו שבועיים בקוסמוי קופנגן קוטאו,למרות הקריאה המרובה פה בפורומים אני לא מצליח למלא את הלו"ז בפעילויות - אני טס לבד.

אני לא רוצה להעביר את היום בבטן גב על החוף, מחפש בנג'י, דייג, טרקים, צלילות וכו' ולכן הצלילה נורא קורצת לי. יש המלצות לפעילויות נוספות באיים? 

יש הרבה פעילויות שמתאימות למשפחות עם ילדים שפחות מתאימים לי באופן אישי, לא מחפש מופע פילים וגם שבט ארוכות הצוואר שכבר מזמן לא באמת שבט והכל הפך להיות משחק למצלמות של התיירים לא מעניין אותי.. אני מתקשה למצוא מידע על ספורט אתגרי, טרקים עם נופים, טיולים לצעירים וכו'

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון