טיסה לברזיל
-
אני מעוניינת לטוס לברזיל מארגנטינה.
האם תוכלו להמליץ על חברת טיסה.
ושאלה יותר חשובה, אין לי כרטיס טיסה חזרה לארץ האם זה אומר שלא אוכל להכנס לברזיל.מה עלי להציג כדי שיאפשרו לי להכנס.
תודה -
טיסה לברזילחברת גול http://www.voelgol.com. האתר הוא גם באנגלית. תוכלי לרכוש כרטיסים באינטרנט באמצעות כרטיס אמריקן אקספר או להתקשרק בטלפון. הם הכי זולים לברזיל מארגנטינה ולי היה ניסיון טוב מאוד איתם. זו החברה השניה בגודלה בברזיל אחי טם. החברה היותר גדולה בברזיל היא כאמור http://www.tam.com.br.
לתשומת לבך- אם את גמישה בתאריכים אז תבדקי תאריכם שונים כי בין יום ליום או שעות שונות יתכן הפרש של פי שניים ויותר!!!
טיסות הלוך חזור הרבה יותר זולות מכיוון אחד, אז אולי כדאי לך לקנות הלוך חזור (ואם את חוזרת לבואנוס אז בכלל טוב).
ככל שתזמיני יותר מוקדם יהיה יותר זול!
תבדקי טיסות גם לריו וגם לסאו פאולו. לעיתים ההבדלים ממש גדולים כשטיסה מסאו פאולו לריו עולה כ - 70 דולר אז אולי זה ישתלם לך לא להגיע ישר לריו (אם כי שימי לב ששדהה התעופה שמחבר בין ריו לסאו פאולו הוא לא שדה התעופה הבינלאומי וזה לא כל כך זול לעבור מאחד לשני
בכל מקרה תבדקי גם כרטיסים של איירוליינס (הארגנטינאית) למרות שלדעתי הם יותר יקרים.
לגבי כרטיס יציאה מברזיל - אני לא נתקלתי בבעיה בגבול הברזילאי הם לא שואלים כלום. אני עברתי במעבר יבשתי אבל אני חושב שבברזיל אין בעיה
-
טיסה לברזילתודה על תשובתך. יש לי עוד מספר שאלות:
אני מעוניינת להגיע לסלבדור לקרנבל וזה יהיה הביקור ה-1 שלי בברזיל. כמה זמן לפני כדאי להגיע לשם? האם נחיתת בינים בריו לא תגדיל את השוק? האם זה באותו שדה תעופה הקונקשן בריו (אני מטיילת לבד לכן כל החשש מהבטיחות)
האם כדאי לנחות לפני כן במקום בטוח כמו פלוריאנפוליס ואולי לקחת שיעורי פורטוגזית?
עדיף אולי לנסוע באוטובוס ולא במטוס מארגנטינה לברזיל ורק משם לקחת טיסה בתוך ברזיל?
לגבי טיסה חזרה, האם יש בעיה לשנות תאריך במידה רוצים להאריך את השהות? -
טיסה לברזילאני אענה על חלק מהשאלות:
אם לא טיילת באיגוואסו אז אולי כדאי לקחת אוטובוס מבואנוס לאיגוואסו ומשם זה 25 שעות באוטובוס לריו או טיסה לריו. לעיתים הטיסה אפילו יותר זולה, אז אני מעדיף את זה על אוטובוס. אני לא יודע אם אוטובוס זה יותר טוב, כי את תתצטרכי להגיע לתחנת האוטובוס של ריו ומשם לקחת מונית לשדה התעופה, בעוד ושדה התעופה בריו בו תנחתי מבואנוס הוא אותו שדה התעופה שממנו טסים לסלבדור (השער הוא אחר אבל הולכים ברגל עם העגלה בתוך מבנה הטרמינל עצמו ועל כן זה בטוח לחלוטין). אני לא נתקלתי בבעיות בתחנת האוטובוס אבל המקום לא משדר ביטחון לבחורה שמסתובבת לבדה.
הקטע עם הפורטוגזית הוא שבעקרון כשמדברים עם ברזילאים בספרדית הם די מבינים. הבעיה שאת לא כל כך מבינה אותם. אני הסתדרתי די בסדר ואם טיילת כבר ביבשת אני מניח שתסתדרי.
אומרים שלפוראונפוליס היא מקום טוב לנחות בו כדי להתאקלם בברזיל, ובכלל מקום ששווה לבקר בו. אני לא הייתי ולכן כדאי שמישהו נוסף יתייחס.
מה שאני כן יכול להגיד לך הוא שאם את חוששת מענייני בטיחות אז סלבדור היא בהחלט לא המקום שלך. היא פחות בטוחה מריו בקרנבל.
המקומות הכי בטוחים בברזיל הם האיים (כמו אילייה גרנדה ליד ריו או מורו סאו פאולו ליד סלבדור) או מקומות קטנים כמו ג'רי בצפון ואם יש לך חששות אז אלו אחלה מקומות לשהות בהם.
לגבי מועדי טיסה, תתקשרי לגול ותזמיני כרטיס בטלפון (תתקשרי דרך לאתר לתלונות הציבור ותבקשי את המספר של גול בריו) הם שומרים את הכרטיס עד שעה וחצי לפני הטיסה בלי שתתני פרטים כלשהם (כמו מס' דרכון או אשראי) אלא רק שם, מדהים לא?!!
אם תרצי לשנות מועדים אז עד כמה ימים לפני לא תהיה לך בעיה.
בכל מקרה אם תזמיני דרך סוכן ותשלמי, אז תדאגי שתהיה אפשרות לשנות תאריכי טיסה עם תשלום מינימלי ככל שניתן.
לגבי כמה ימים לפני כדאי להגיע, זה נראה לי אינדווידואלי ותלוי במקומות הלינה שתצליחי להשיג ובאיזה מחיר (המחירים בקרנבל הם לא הגיוניים בעליל)