ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מרחצאות בבודפשט בסופ"ש

פורום אירופה
    4
    4
    1421
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • k277
      k277 נערך לאחרונה על ידי

שלום.

במרץ מתוכנן טיול בבודפשט.

אחת הפעילויות המתוכננות היא ביקור במרחצאות.

חרשתי את הרשת כדי להבין מה ההבדל בין המרחצאות הפופולריים וכמו כולם ההתלבטות היא בין גלרט לסצ'ני.

זוגתי, אובססיבית בנושא ניקיון ואסטטיקה, ומהשוטטות ברשת הבנתי שגלרט עשוי לענות על הציפיות שלה יותר מסצ'ני שנתפס כעממי יותר. (אשמח להבהרות ממי שכבר התנסה)

לפי התכנון אנו צפויים לבקר במרחצאות ביום שבת החל משעות הצהריים אל תוך הערב.

שאלות:

1. מה דעתכם באופן כללי - גלרט או סצ'ני?
      2. כמה זמן בממוצע מתאים לביקור כזה במרחצאות.
      3. האם יום שבת עמוס ביחס לימים אחרים (בחלק מהאזכורים ברשת כתוב שאכן עמוס יותר אך בחלק אחר כתוב שדווקא יום שבת מועדף ואינו עמוס כיוון שהמקומיים עסוקים בקניות לסופ"ש....)
      4. האם בגלרט יש בריכות חיצוניות כמו בסצ'ני שבהם אפשר לבלות במים החמים כשבחוץ קר.
      5. הכי חשוב - הבנתי שבחלק מהימים בגלרט הרחצה נפרדת. מה קורה בימי שבת? (כל הרעיון הוא שנבלה ביחד... ).
      6. מניסיונכם, האם יש מסג'ים מומלצים בגלרט (אולי גם טיפול פנים לאשתי שסולדת ממסג'ים)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

מרחצאות בבודפשט בסופ"ש

יכולה לתרום רק את השנקל שלי בנושא ניקיון ואסתטיקה בסצ'ני, ולספר שלמרות שהמרחצאות האלה כיפיים ובעלי "אווירה" והכל, אני בספק אם זוגתך תהנה שם.

• אמה
          אמה נערך לאחרונה על ידי

מרחצאות בבודפשט בסופ"ש

וואו,שלח מייל למלון גלרט, או תבדוק דרך האתר שלהם לגבי הטיפולים.יש הכול ומהכול.

תלוי מאוד בשעות הפעילות של מכון יופי או מכון טיפולי מסג'ים.

כמובן שיהיה צורך להזמין מקום מראש.. במיוחד לטיפולים אסטטיים.

תכננתי הרבה,ביצעתי ..כלוםcool לא הסתדר .הפעם.

צלוי איפה אתם לנים.ואיך מגיעים מהשדה.

לערב הראשון לא רכשנו כרטיסי נסיעה. טיילנו ברגל.כרטיס ניתן לקנות במכונות בתחנות המטרו.יש הסבר מדויק לגבי כרטיס לשבוע..בתגובה 11

• lbd
            lbd נערך לאחרונה על ידי

מרחצאות בבודפשט בסופ"ש

1. מה דעתכם באופן כללי - גלרט או סצ'ני? גלרט.
            2. כמה זמן בממוצע מתאים לביקור כזה במרחצאות. 3-4 שעות.
            3. האם יום שבת עמוס ביחס לימים אחרים (בחלק מהאזכורים ברשת כתוב שאכן עמוס יותר אך בחלק אחר כתוב שדווקא יום שבת מועדף ואינו עמוס כיוון שהמקומיים עסוקים בקניות לסופ"ש....) אין לי נסיון בשבת. ביום ראשון יותר עמוס. בבוקר מוקדם או בערב פחות עמוס.
            4. האם בגלרט יש בריכות חיצוניות כמו בסצ'ני שבהם אפשר לבלות במים החמים כשבחוץ קר. יש.
            5. הכי חשוב - הבנתי שבחלק מהימים בגלרט הרחצה נפרדת. מה קורה בימי שבת? (כל הרעיון הוא שנבלה ביחד... ). כל השבוע הרחצה משותפת.
            6. מניסיונכם, האם יש מסג'ים מומלצים בגלרט (אולי גם טיפול פנים לאשתי שסולדת ממסג'ים) אין לי נסיון, אבל לא נראה לי שהטיפולים שם לא טובים.  (גם לא זולים).

טיפ: בקבוצת פייסבוק "מטיילי אירופה" יש בלוג מפורט עם תמונות על המרחצאות בבודפשט. הרשם לקבוצה ואני אאשר.

טיפ נוסף. נסה לרכז את כל השאלות בשרשור אחד, זה יקל על המשיבים.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון