קולורדו 2016
-
שלום וברכה,
אשמח לקבל עזרתם בבניית טיול שאני מתכנן לערוך באוגוסט 2016 בקולורדו.
אהיה שם למשך שבועיים בלבד וישנם שלושה דברים שחשובים לי בתכנון:
1- מסלול טיול רגלי למשך ארבעה ימים
2- ביקור במעיינות חמים
3- ביקור ולינה בדנוור
פתוח לרעיונות והצעות יצירתיות לשילובים נוספים...
תודה רבה!
-
קולורדו 2016בדיוק לפני 4 חודשים חזרנו מטיול של שבועיים וחצי סובב קולורדו וכתבתי על זה שרשור מפורט. להלן הקישור.
הטיול בעיקרו היה בקולורדו עם שילוב של יעדים קרובים לקולורדו במדינות
וויומינג,יוטה וניו מכסיקו.
לבקשותיך הספציפיות, מעיין חם תמצה בגלנווד ספרינגס וכתבתי על זה
ביום השישי והשביעי לטיול. לגבי דנוור תמצה טיפים לקראת סוף הטיול (נדמה
לי יום 18 או 19).
-
קולורדו 2016גם אני ביקרתי בקיץ האחרון בקולוראדו והגעתי לחלק מהאתרים המרכזיים במדינה. טיולים קודמים ערכתי בקולוראדו ב- 2005 וב- 2007.
אתה מוזמן לקרוא את הבלוג על הטיול של 2005:
אתה מוזמן לקרוא את סיכום הטיול שערכתי בקיץ האחרון שהחל והסתיים בדנבר:
טיול לרוקיס האמריקאנים ולסביבה ב- 2015
לגבי דנבר עצמה, אני לא חושב שכדאי לך להקדיש לה זמן רב. יום אחד יכול להספיק. זה לא שאין שם מה לעשות, אלא שעיקר הענין בקולוראדו מצוי מחוץ לעיר הזו.
אני לא מכיר אישית מסלולי הליכה ארוכים בקולוראדו. הסתכלתי בספר בשם Hiking in The USA של ה- Lonely Planet, וחלק מהספר מוקדש למסלולי הליכה ברוקיס האמריקאניים, כאשר 3 מסלולים הם בקולוראדו עצמה. שניים מהם באיזור ה- Rocky Mountains National Park והשלישי מדרום לאספן.
שני הראשונים קצרים מ- 4 ימים. זה שמצוין באורך 4 ימים הוא ה- Maroon Bells Loop. המקום נמצא קרוב לעירה אספן.
-
קולורדו 2016תודה לכל העונים ששיתפו בסיפורי מסע מרתקים! אשמח לעוד המלצות לhiking ב backcountry בפארק גניסון או מוניומנטל... גם פורומים ייעודיים באנגלית .... תודה
-
קולורדו 2016אני מניח שאתה מתכוון ל- Black Canyon of the Gunnison. ואולי גם ל- Colorado National Monument (מה זה מוניומנטל?).
בראשון אינני בטוח שיש מסלולי הליכה ארוכים. מדובר בעיקר בתצפיות על הקניון.
בשני יתכן שיש מסלולים קצת יותר ארוכים, אבל אני ממש לא בטוח שיש מסלולים של מספר ימים.
בכל מקרה, אתרי הפארקים השונים צריכים להיות המקום אליו תפנה לקבלת מידע עליהם.
אני רוצה להזכיר גם את פארק הדיונות - Great Sand Dunes National Park and Preserve שנמצא בדרום קולוראדו, ליד Alamosa, שלא מופיע בבלוג או בסיפור הטיול שלי, ואת איזור Durango - Silverton בדרום מערב קולוראדו, שגם אותו אני מציע שתבקר.