דרך הגעה מקופיפי לקופנגן?
-
-
דרך הגעה מקופיפי לקופנגן?להלן תשובה של AVI מאתמול:
http://www.se-asia.com/maps/maps_switch.php?map=thailand
תסתכלי במפה
זה בשני קצוות
או מעבורת לקו סאמוי וטיסה עם בנגקוק אייר לפוקט ומשם מעבורת לקו פיפי
או
מעבורת לסוראט תאני ומשם אוטובוס לפוקט/קראבי
ומשם מעבורת לקו פיפי
פרט לטיסה נראה לי שזה יותר מיום נסיעה והפלגה
בנוסף מצ"ב קישור לאתר מפות -
ירון. קצת התבלבלת השאלה הינה בכיוון ההפוך.גילוש שלום!
מקופיפי לקופנגן.
יש כמה אפשרויות:
א. מעבורת מקופיפי לקראבי יש שלוש ביום בשעה 09:00 , 13:00 ו-14:30 כ-250 באט ולוקח כ-שעתיים. מקראבי לוקחים או טיסה לקוסומוי שאורכת פחות משעה במחיר של כ-2330 באט, ומשם ממשיכים במעבורת לקופנגן) כ-45 דקות + 180 באט). או אוטובוס (350 באט משולב מעבורת) לסוראטאני, כ- 3 שעות פלוס מינוס, ואז מסורטאני עוד מעבורת לקופנגן, האוטובוס יוצא כל יום ב-11:00 בבוקר ומגיעים לקופנגן ב-20:30.
ב. מעבורת מקופיפי לפוקט יש פעמיים ביום בשעה 09:00 ו-14:30 כ-250 באט ולוקח כ-שעתיים. בטיסה מפוקט לקוסמוי טיסה שאורכת פחות משעה עלות של כ-2730 באט. ומשם מעבורת לקופנגן ) כ-45 דקות + 180 באט). או, מפוקט (אוטובוס משולב עם מעבורת ) 450 באט לסוראטאני ואז מסורטאני מעבורת לקופנגן. האוטובוס יוצא כל יום ב-08:00 בבוקר ומגיעם לקופנגן ב-20:30.
בהצלחה
-
הפוך גוטה, הפוך -
ירון. קצת התבלבלת השאלה הינה בכיוון ההפוך.היי
אז ככה שינתי את המסלול עקב זה שאני רק שבועיים אז החלטתי לקחת טיסה מבנקוק לקרבי והשאלה שלי אייך אני מגיעה לקופיפי וכמה זמן זה לוקח?
דבר שני הרבה אנשים אמרו לי שלא כדאי להשאר בקרבי אפילו לא יום 1 וישר לנסוע לקופיפי /וחלק אמרו לי שעדיף לישון מקרבי כי זה יותר זול ולקחת ימי טיול לקופיפי /וריילי ביץ מה דעתכם?