מתי טוסקנה בקיץ או בסתיו?
-
אני מתלבטת מתי יותר נעים לערום טיול בטוסקנה בקיץ:יולי -אוגוסט או בסוכות: המחצית השניה של אוקטובר, בעיק מבחינת גשם וטממפרטורות. תודה על עזרכתם -
מתי טוסקנה בקיץ או בסתיו?:Reכדי לראות טמפרטורה ממוצעת בטוסקנה בעונות השונות ראי לינק מצורף. לדעתי עדיף לטייל בטוסקנה בסתיו או באביב, פחות חם ויש פחות תיירים.
מזג אויר בטוסקנה -
מתי טוסקנה בקיץ או בסתיו?:Reטוסקנה (יותר נכון פירנצה)זה המקום הכי חם באיטליה, לכן כדאי לשקול טוב טוב טיול קיצי. בסתו זה נראה רעיון טוב רק שזה יהיה מבאס להתקע בטוסקנה במזג אויר אפור. -
מתי טוסקנה בקיץ או בסתיו?:Reפירנצה היא עיר בתוך טוסקנה שהיא אזור. יש באיטליה מקומות הרבה יותר חמים מטוסקנה בקיץ (כמובן זה בהחלט לא אומר שלא חם בטוסקנה בקיץ, רק שיש יותר גרוע). בספטמבר - אוקטובר בדרך כלל עוד לא אפור, רק קצת פחות חם. -
מתי טוסקנה בקיץ או בסתיו?:Reסלח לי שאני מתערב אבל לא הבנתי את ההיגיון. אם טוסקנה זה המקום הכי חם באיטליה אז למה לנסוע לשם בקיץ זה יותר טוב? ידוע שבמדינות הים התיכון חם זה גם לח. -
לדעתי מטיילת צודקת -
מתי טוסקנה בקיץ או בסתיו?:Reשלום. מניסיוני בשנים האחרונות מזג האויר משועה ושונה משנה לשנה ב 2003 היו אביב וקייץ לוהטים ופשוט חום אימים. ב 2004 היה קיץ מאוד ממוזג ונעים ורק בספטמבר דוקא התחמם קצת. כך תכנני את הטיול מתי שנוח לך יותר ולפי המחירים. את מזג האויר לא ניתן לצפות. רצ
עונות השנה -
בטח שלא בסתיולדעתי הכי טוב במאי - יוני, ואם לא מתאפשר אז בתחילת יולי. בטח שלא בסתיו. הרי בשביל מה נוסעים לטוסקנה? בשביל גבעות ירוקות ומרגיעות. אם תסעי בסתיו תפסידי את כל החוויה. אז הכל חום.