בולגריה
-
שלום לכולם,
זקוקה לעזרה מכל מי שמכיר ויודע. חושבים על אופציה לטוס לבולגריה ל7 ימים מלאים בחופשת הפסח. כן , יודעת שזה מאוחר וטיסות זולות לא יהיו ובכל זאת...
חשוב לי לדעת מנסיון של מי שהיה איפה הכי כדאי לטייל למשך 7 ימים והיכן להתמקם הטיסות לסופיה. כמו כן מי שמכיר את מזג האוויר באפריל באיזור אשמח להמלצות או דיס המלצות. המון תודה ויום מקסים,
קרן
-
בולגריהלא לוותר על שבעת אגמי רילה, ע"פ מה שמצאתי בגוגל ... מזג האוויר אמור להיות בסדר ...
תקראו כאן : http://bulgariatravel.org/en/object/274/sedemte_rilski_ezera
ובכלל ... תעיפו מבט ... אולי יעשה לכם "חשק"
-
בולגריהתודה יערי,
השאלה אם באיזור הזה יש מה לעשות כ-6 ימים ויום אחרון נניח בסופיה? הטיול קצר ולא בא לי לבלות את רובו בנסיעות...
איפה כדאי להתמקם לתקופה כזו כיעד יחיד ולמצות את האיזור
-
בולגריהצריך לבדוק, לסופיה הייתי מקדיש 2 לילות, לטעמי כדאי לחלק את הלילות באזור 2+2, יש מה לעשות,,, תקראו קצת בלוגים באתר
-
בולגריהאפריל עדיין גבולי מבחינת מזג האוויר. יתכן ובהרים עדיין יהיה שלג. בכל מקרה, הייתי מתמקמת או ליד העיר TROYAN או ליד VELIKO TERNOVO. טרויאן מרוחקת מסופיה כשעה וחצי נסעה, טרנובו סביב שעתיים פלוס. בכל אחת מהנקודות האלה עשינו טיול כוכב של שבועיים ככה שיש מה לעשות בסביבה ובכיף רב.
כשתחליטי איפה תתמקמו אשמח לסייע יותר קונקרטית.
זה הבולגריה שלנו. אמנם בקיץ אבל תוכלי לקבל מושג.
אלונה
-
בולגריהתודה רבה, אמשיך לבדוק ומניחה שיהיו עוד שאלות. אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע קרן