הגעה משדה התעופה לפראג
-
שלום לכולם,
באפריל אני נוסעת עם ביתי ואימי לארבעה ימים לפראג. מהי הדרך הנוחה ביותר להגיע משדה התעופה למלון שנמצא בעיר העתיקה? אנחנו בדרך כלל נוסעים בטיולים עם תחבורה ציבורית, אבל כיוון שאני עם אימי זה צריך להיות יותר נוח...- האם יש חברת נסיעות מומלצת/ שאטלים? האם להזמין דרך המלון או שזה יהיה יקר יותר? תודה...
-
הגעה משדה התעופה לפראגPRAGUE AIRPORT TRANSFERS היכנסי לאתר 21 יורו לכיוון תוכלי להזמין הלוך וחזור אפשר לשלם לנהג ביורו. אמינים ואדיבים מאוד.
-
הגעה משדה התעופה לפראגמצטרף לקודמי.. המלצה מעולה.
-
הגעה משדה התעופה לפראגמצטרף לקודמי.. המלצה מעולה.
-
הגעה משדה התעופה לפראגתחבורה ציבורית פי 5 יותר זול ומאוד נוח,
אם ליד מלון יש תחנה של מטרו,אין בעייה להגיע,זה גם יכול להיות יותר מהר מכל הסעה
-
הגעה משדה התעופה לפראגהאם הרכבת התחתית מגיעה עד לשדה התעופה? בכל מקרה- בגלל שאני עם אימי המבוגרת נראה לי שנלך על הסעה- תודה על ההמלצות
-
הגעה משדה התעופה לפראגהיי,רכבת תחתית לא מגיעה לשדה התעופה.מהשדה ביציאה בצד ימין יש אוטובוס מספר 119.צריך מטבעות לקניית כרטיס משולב במכונה לרכבת ואוטובוס.קונים כרטיס לפי זמן ואת צריכה להקיש במכונה כרטיס לשעה וחצי.באוטובוס יורדים בתחנה האחרונה ומשם יש ירידה במדרגות לרכבת התחתית .רק תבררי איזה קו בתחתית מגיע לבית המלון.לאורך הרכבת יש מספר תחנות של מפגש בין הקווים השונים.חשוב בעלייה לאוטובוס להעביר את הכרטיס כדי שזמן הנסיעה ירשם על הכרטיס.זה מאד קל להסתדר ומאד זול.תהנו,פראג מדהימה.
-
הגעה משדה התעופה לפראגמצטרף ל7 מאוד. נח בתחבורה ציבורית