תוכנית טיול
-
צהריים טובים. אני יוצא לחודש וחצי טיול בנאפל תכלס מה שאני מחפש זה נוף ושקט בלי יותר מדי תרבות קניות או ישיבה ברגוע. אני נוחת ב29 למרץ בשמונה בבוקר באותו יום אני רוצה בקטמנדו וב8 במאי יש לי טיסה
לישראל. בניתי תוכנית בכללי ואשמח להיערות לגבי התוכנית ובכללי דגשים של מקומות יפים בדרך גסטהאוסים טובים האם הזמנים שרשמתי הגיוניים ואם לא איפה טפשר וכדי לקצץ ובכךך אם יש עוד רעיונות. אני דתי כך שאץ ליל הסדר אני עושה בפוקרה ב22 באפריל כמו כן בשבת אני לא הולך. דבר נוסף הוא שהחזרה שלי היא דרך דלהי וחשבתי אולי להמשיך לטרק בצפון הודו אשמח להמלצות. שאלה אחרונה אני מתלבט לגבי האם לקנות אוהל
טוב וקל שיהיה איתי צמוד או האם זה מיותר ? ועבור לתוכנית 30 במרץ על הבוקר להתחיל את טרק האגמים. לסיים אותו ב5 לאפריל וב6 באפריל להתחיל את טרק האוורסט בייס כאמפ. לסיים אותו ב21 בפוקרה לעשות שם ליל סדר וב24 לאפריל להתחיל את האנפורנה. לסיים אותו ב5 במאי לעשות סופש בקטמנדו ובראשון אני חוזר לארץ. תודה מראש על העזרה -
תוכנית טיולהי ניתאי
לדעתי התוכנית שלך מאוד לחוצה עד בלתי אפשרית. ליל הסדר הוא אילוץ שאני מבין.
אני מנחש שאתה נוסע בשביל להינות אז תרשה לעצמך יותר מיום בין טרק לטרק שבן כה וכו ישתה על ידי נסיעות אם בכלל זה אפשרי.
תוותר על האוהל. הוא ממש לא נחוץ כי בכל הטרקים יש גסטהאוסים.
מציע שתצא למחרת הגעתך לפארק האוורסט לשלושת הפאסים או טרק מורחב לפחות עם עמק גוקיו והבייסקמפ
למחרת ליל הסדר החלט איך להמשיך