Pacific Crest Trail
-
שלום לכולם. רציתי לדעת קצת מידע לגבי המסלול הזה. חשבתי להגיע בקיץ לארצות הברית להיות שבועיים באיזור ניו יורק ואז לצאת לכיוון לוס אנגלס על מנת להתחיל את המסלול. אני לא מתכוון לעשות הכל אך אשמח לקבל מידע על חלק שאפשר לעשות חודש- חודש וחצי. והאם קיימת אופציה לחתוך קטעים בטרמפים. תודה.
-
Pacific Crest Trailהי,
יש לך המון אפשרויות למקטעים שאתה יכול לעשות בחודש-חודשיים - זה שביל עצום. אפשר גם לדלג על קטעים בטרמפים/אוטובוס וכו'. הכל תלוי במקטעים שתבחר.
כמובן שאם אתה מתחיל בקיץ אז המדבר כבר לא רלוונטי - כי חם מידי (ואני לא חושבת שלוס אנג'לס זה היעד האולטימטיבי לנחיתה במקרה הזה). קודם תבחר מקטע (לפי עונה ומה שמושך אותך) ואז תארגן טיסה. זה יהיה ליעד צפוני יותר מלוס אנג'לס ככל הנראה.
.
במרץ מתוכנן kick off ישראלי לחבר'ה שמתכננים ללכת השנה, מציעה לך לחבור לקבוצה בהקדם PCT kick off ישראל וכמו כן להתחיל לעקוב אחרי שירשורים בפורום צפון אמריקה של אתר http://hike.co.il.
תוכל למצוא המון אינפורמציה במגה-שירשור הזה PCT thread in hike.co.il אבל מידי פעם מתפרסמות עוד הודעות באתר (בפורום צפון אמריקה) אז אני ממליצה לך להרשם ולעקוב.
בקיץ האחרון הלכתי מקטע קצר של השביל (בין אגם טאהו לטואולומי מידווס ביוסמיטי). כתבתי על זה בבלוג שלי: PCT section hike Day 1.
אח"כ הלכתי עוד 7 ימים על ה- JMT מיוסמיטי ואלי (מקטע שברובו משותף עם ה- PCT) ועוד 4 ימים ב- Desolation Wilderness (מערבית לאגם טאהו; שוב - חלק מהזמן על ה- PCT). על המקטעים הללו עוד לא הספקתי לכתוב אבל ברגע שאתה "נכנס לעניין" אתה רואה שזה לא קשה כ"כ לארגון.
בהצלחה!