היי
הייתי בסופ"ש האחרון בפראג - ולמעט הקןר שמזכיר עיירות סקי (בין מינוס 4 עד 2 מעלות צלזיוס) והיות העיר מקושטת לקראת חג המולד באופן מעורר התפעלות
אז העיר עמוסה בחנויות וקניונים שלמים שכל מה שהם מוכרים זה ציוד וביגוד סקי מגוון לא נגמר של הכל מהכל פירמות ידועות (לי) כמו ספיידר, רוסינול, אטומיק, נורט' פייס, נורדיקה וכו' ואפילו בורדים של ברטון ראיתי שם וכן ערמות של ציוד וביגוד של פירמות שאני לא מכיר אבל לפי טביעת העין שלי עושים רושם של מוצרים איכותיים
והמחירים זולים משמעותית מהמחירים בארץ לעיתים בסדרי גודל - אני לא יודע אם העלויות נמוכות בשל המבצעים לחג ו/או היות פראג (עדיין מחוץ לאיחוד מבחינה מוניטרית) זולה משמעותית מארצנו המחוממת
קיצר קניתי לי מעיל שעונה על כל הדרישות שלי מבחינת צפיפות הבד איטום התפרים,ממברנות לנידוף, פתחים לוויסות חום, כיסים ופאוצ'ים, חגורת בטן, כובע מודולרי, נוח מאוד וגם ענה לדרישות של אשתי - מבחינת אופנתיות צבעים ודוגמאות וגם מתאים למכנסי גלישה שלי(סתאם זה לא היה שיקול)
הדילמה הייתה קשה, התלבטתי בין לפחות 5 מעילים שענו על הצרכים שלי אבל לבסוף נמצא הזוכה
וכן עשיתי איתו ניסוי כלים בקור הלילי של פראג - היה נוח ונעים
את הפירמה אני לא מכיר ושילמתי עליו 700 ש"ח (מנסיוני מעיל מקביל בארץ יעלה בין 1200 ל- 2000 ש"ח
השורה התחתונה אם משהו מתכנן בקרוב חופשה לפראג שייקח בחשבון את ההיצע המטורף שיש שם - ואם מישהו במקרה באיזור שווה לקפוץ למרכז העיר - יותר קל למצוא שם מעיל סקי מאשר קפוצ'נו וקוראסון