ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקי ליד ז'נבה

פורום סקי וסנובורד
    4
    6
    5481
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • natic
      natic נערך לאחרונה על ידי

היי
      אני גולש מתחיל (גלישה אחת בחרמון שנה שעברה). בסוף ינואר אני טס לז'נבה עם חבר לישון אצל קרובת משפחה וככל הנראה יהיה לי את הרכב שלה. רציתי לדעת מספר דברים:
      - איזה אתרי סקי מומלצים באיזור? הבנתי שיש את שאמוני ומג'ב במרחק שעה נסיעה, האם הם מומלצים והאם מרחק הנסיעה הוא באמת שעה מז'נבה?איזה אתרים נוספים יש באיזור ומה המרחק בקילומטרים ובזמן נסיעה עם רכב?
      - במידה ולא יהיה לי רכב, מה מחיר השכרת רכב ליום? מה מחיר של ליטר דלק? והאם ישנם כבישי אגרה בדרך וכמה עולה לעבור בהם?

בנוסף, אין לי ביגוד סקי ואני מתלבט בין קנייה להשכרה? היכן ניתן להשכיר בארץ ובחו"ל ומה המחירים? על מה אפשר לוותר ומהו פריט החובה? (מכנס? מעיל? גוגל?)

אשמח לכל פרט, בתודה מראש!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רק לבן
        רק לבן נערך לאחרונה על ידי

סקי ליד ז'נבה
        נראה לי שיהיה יותר חכם מצדך, לקחת את החבר ולקחת שבוע שלם ולהתמקד באתר שבו תוכלו להנות וללמוד.
        אחרת ההצעה שלך, היא די טורדנית (שעה וירטואלית) יכול להיות גם שעה וחצי, הדלק/טולים והחניה יהיו יקרים יותר. ולינה בסוף ינואר די זולה.
        אתה יכול גם לשקול UCPA, ובכל מקרה תתחיל בקריאת הלינקים משמאל של מאיפה להתחיל, וביגוד סקי למתחילים
        • natic
          natic נערך לאחרונה על ידי

סקי ליד ז'נבה
          תודה על התגובה המהירה, תחילה..
          מה המחיר של לינה באתר עצמו ללילה לזוג עד כמה שידוע לך? ומה זה UCPA?
          למען האמת זאת לא בדיוק חופשת סקי אלא ביקור אצל קרובת המשפחה/ביקור בז'נבה/ביקור באתרי סקי. אני מאמין שמתוך שבוע כמעט בחו'ל אגלוש רק 3-4 ימים.
          • רק לבן
            רק לבן נערך לאחרונה על ידי

סקי ליד ז'נבה
            http://www.ucpa.com מועדון סקי לצעירים (ויכול להיות שיש להם גם חופשות של 3-4 ימים), למרות שלדעתך תגלוש רק מעט ימים, נסה לחשוב על איך תצליח לגלוש 6 ימים, אירופה חושבת בשבוע שלם של סקי, כל דבר אחר יהיה יותר מסובך ובמיוחד למתחילים.
            עם כל הכבוד לג'נבה (פאריז הקטנה), אין מה לעשות שם.
            מבלי לחפש יותר מדי, בינואר, קלאב UCPA יעלה כ450-500 יורו לאדם לשבוע כולל הכל (לינה, ארוחות, סקי פאס, שעורי סקי וכו', אבל ללא הגעה לשם). דירה לזוג תעלה כ-200 יורו לשבוע (ועל זה צריך להוסיף אוכל, סקי פאס ושעורי סקי).
            חפש כאן חוויות מכאלו שהיו בUCPA, הלינה קרובה לאכסניה או לבית ספר שדה.
            אצרים שקרובים לג'נבה (וגדולים מספיק) ומתאימים למתחילים:
            מורזין-אבוריאז, פליין, מגב
            שמוני אמנם קרוב אבל פחות מתאים למתחילים, למרות שיש לו חיי לילה עשירים יותר.

• eduardox
              eduardox נערך לאחרונה על ידי

תנסה MONT JURA
              אין מה לעשות, "רק לבן" הולך בגדול, אבל יכול להיות של א מתאים לך כי הרי אתה רוצה לגוון בין משפחה וסקי. הצרה הזאת גם קרה לי ב-2005.

לנתי עם משפחתי אצל גיסי בז'נבה, שכרתי אוטו (אתה יכול עם האוטו המשפחתי) ונסעתי כל יום לאתר בצרפת, מערבית לז'נבה.

האתר מורכב משני מתחמים נפרדים, השם של הגדול LELEX, אני כבר לא זוכר (הגיל), אבל כנס ל-"דיווחי גולשים" ותחפש לפי "אדוארדו ב-MONTJURA".

שם יש את כל הפרטים. לגולש בעל שבוע סקי כמוך, זה תפור.
              יתרונות: שעת נסיעה, אתר לא מרכזי, יפיהפה בין עצים.
              היות והוא לא אתר מפורסם מירים של סקי פאס, ציוד וב"ס, חצי מאתרים ידועים כמו מגב, מורזין, שהם גם יותר מרוחקים.

חיסרון: הנסיעה דורשת מפה טובה או GPS.

בהצלחה.
              • בני מהלא
                בני מהלא נערך לאחרונה על ידי

סקי ליד ז'נבה
                AVORIAZ-MORZIN, אתר יחסית קרוב לג'נבה. אם אתה מתחיל תוכל ללכת לאתר LES GETS מעל העיירה MORZIN. השנה מלא בשלג למרות שהוא אתר נמוך. מסלולים כחולים למכביר.

הצלחות
                • avoriaz
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון