ביקור שני בסן אנטוניו
-
בחודש מאי אני אמור להגיע לביקור בסן אנטוניו. זה יהיה הביקור השני שלי בעיר, ואני מתכנן לשלב 2-3 ימי טיול לנסיעה. כנראה שיהיה לי רכב צמוד ושותפים לטיול.
בביקור הקודם בעיר הספקתי לטייל ברוב האטרקציות הידועות של העיר: ריברווק, אלאמו, השוק המקסיקני, מערת הנטיפים וגם משחק של הספרס. גם בעיר אוסטין ביקרתי בעבר, מאוד אהבתי, וכנראה אחזור לשם בנסיעה הזו אבל לא בימי הטיול. קראתי גם בבלוג של אושרה על העיירה Bandera, ואני מתכנן להגיע לשם באחד הערבים לבילוי.
חיפשתי קצת כאן בפורום וברשת אתרים שיהיה מעניין להגיע אליהם. מחפש בעיקר טבע אבל גם אטרקציות אחרות (קיאקים? רכבי באגי? כדור פורח? או אולי סיקס פלאגס?). סן אנטוניו היא לא יעד פופולרי לטיולים של ישראלים, וגם לא כאן בפורום. אבל אולי ימצא מישהו שטייל שם מעבר למינימום?
אשמח אם במקרה מישהו היה באחד מהמקומות הבאים ש"צדתי" ויכול לתת המלצה או דיס-המלצה:
Enchanted Rock State Natural Area
The Meadows Center for Water and the Environment
וקצת אטרקציות:
Heart of Texas: Hot Air Ballon Rides - Groupon
Texas Pack and Paddle - Groupon
Great Room Escape - Groupon
מכל המקומות, נראה לי שעל פניו לפי התמונות האתר הכי מרשים ברשימה שלי הוא Hamilton Pool - ולכן כנראה זה האתר שאליו אסע - אלא אם כן אגלה המלצות אחרות. כמובן שגם מחזיק אצבעות לספרס במאבקי הפלייאוף...
-
ביקור שני בסן אנטוניואיזה כיף לך, מאוד אהבתי את טקסס...
לגבי ה saloon שהייתי בו בבנדרה, לצערי הוא נסגר לפני מס' שנים.
מצאתי אחר במקומו. אם תגיע לשם, אשמח לדיווח Longhorn Saloon
Tower of the Americas בסן אנטוניו נחמד מאוד. מומלץ להגיע בדמדומים ולראות מגבוה את השקיעה היורדת על העיר.
תבלה
אושרה
-
ביקור שני בסן אנטוניותודה אושרה. אני עדיין מחפש טיסות... מסתבר שהרבה יותר מסובך להגיע לסן אנטוניו מאז שדלתא ביטלו את הקו לאטלנטה...
בכל אופן סן אנטוניו אינה יעד פופולרי לישראלים בכלל ובפרט בפורום הזה. ידעתי שהפוסט הזה זו יריה באפילה. אני אשתדל לכתוב סיפור על הביקור שם לטובת המטיילים...
-
ביקור שני בסן אנטוניוהי עמיחי, ביקרתי ב-Meadows Center לפני כמה שנים (טובות), ואני מאד ממליצה. המקום נמצא בדרך בין אוסטין לסן אנטוניו - נראה לי יותר קרוב לאוסטין - ומאד מתאים ליום מעבר בין הערים. הייתי עם ילדים קטנים אבל לדעתי יש שם מספיק עניין גם למבוגרים. אולי אתה יכול לשלב בטיול קצת יותר רציני ממה שאנחנו עשינו.
אגב, יש סי וורלד סן אנטוניו, שאמור להיות הסי וורלד הגדול ביותר. הרי כל מה שבטקסס הוא "הגדול ביותר".
הוא הסי וורלד היחיד שהייתי בו אז אין לי מושג איך הוא משתווה לאלה שבאורלנדו וסן דיאגו. -
ביקור שני בסן אנטוניולא הייתי בסן אנטוניו, אבל אם אתה אוהב כדורסל לא הייתי מוותר בשום אופן על עוד משחק של הספרס. אני לא יודע באיזה תאריך מדויק תהיה שם, אבל מאי זה הפלייאוף ב-NBA. אם מדובר בסוף מאי תוכל, אם ארנקך יאפשר, לצפות בגמר המערב וככל הנראה סטף קארי נגד הספרס. הייתי משלם הרבה מאוד כסף על החוויה הזו.
-
ביקור שני בסן אנטוניותודה ציידת.
אני עובר על האתר של Meadows Center ורואה סירות עם רצפת זכוכית שטות באגם + כמה אקוואריומים. יש שם משהו נוסף לעשות?
לגבי סי וורלד - אצלי זה מחוץ לתחום בכל מקום שאני מבקר, באורלנדו, סן דייגו וגם בהולנד (דולפינריום). פשוט לא נראה לי מוסרי, וגם כנראה לא יהיה חוקי בעתיד הקרוב.
-
ביקור שני בסן אנטוניואכן יוב, עוקב בעניין אחרי הספרס ומקווה שיתקדמו רחוק בפליי אוף. לא ניתן לדעת מראש את תוכנית המשחקים של הפליי אוף אז אצטרך להמתין. הארנק מוכן - ואגב, זה לא יקר כמו שזה נדמה. גם בפעם האחרונה שהייתי שם הייתי במשחק פליי אוף (עונת אליפות של הספרס!). את סטף ראיתי באוקלנד

-
ביקור שני בסן אנטוניובMeadows Center, יש מוזיאון קטן בנושאי מים ואיכות הסביבה וגם מסלולי טיול שונים. אנחנו מאד אהבנו את הboardwalk שעובר מעל אזור של wetlands אבל לפי האתר שצירפת זה כנראה סגור כרגע.
אגב, אחד הדברים המעניינים במתחם הוא שבמחצית הראשונה של המאה ה-20, זה היה פארק שעשועים. אם אני שוכרת נכון, לקחו את המעיינות הטבעיים והפכו אותם לבריכות לצורך פארק מים מהראשונים בארה"ב.
כאמור, אני מאד אהבתי את המקום ואת החוויה. באמת לא יודעת מה היתה ההתרשמות שלי בטיול עם קולגה בלי ילדים.
-
ביקור שני בסן אנטוניותודה ציידת. נשמע שמתאים לעבור שם לביקור קצר ולא מחייב.
-
ביקור שני בסן אנטוניובנוסף יש באוסטין את מרוץ המכוניות הידוע "פורמולה 1"..
יש שם מסלול חדש ומשוכלל..
המרוץ נערך פעם בשנה..
-
ביקור שני בסן אנטוניומרוץ פורמולה 1 באוסטין יערך רק ב-23.10.2016. ב-21-22 יערכו האימונים ומבחני הדרוג לקראת המרוץ.
עמיחי נוסע במאי. במאי המרוצים הם בסוצ'י (רוסיה), קטלוניה (ספרד) ובמונקו.
יתכן בהחלט ובמסלול באוסטין יערכו בסופי שבוע של מאי מרוצים אחרים, אבל לא פורמולה 1.