עצה בנושא ויזה
-
שלום לכולם,
ככה, תוקף הויזה של פג בינואר האחרון ואני מעוניין לחדשו למרות שכרגע (לפחות בחודשים הקרובים) אין לי שום תוכניות נסיעה.
ואם אני זוכר, אני אמור לרשום את מטרת הביקור ומתי אני מתכוון להגיע ולהכן, אז מה אני אמור לרשום ?
תודה, רוני
-
עצה בנושא ויזהאתה רוצה סתם ויזה בשביל שיהיה לך?
אם אתה מתכנן נסיעה, אז זו תהיה הנסיעה שאליה תוציא ויזה.
לא מקבלים ויזה סתם.
אם עדיין אין לך שום תכניות נסיעה, אז אולי אין בכלל טעם שתוציא ויזה.
-
עצה בנושא ויזהלפי דעתי יש לך בעיה, כי ויזת תיירים מיועדת לטיול מתוכנן לארה"ב, ולא למטרה של טיול אופציאונלי בעתיד הרחוק.
-
עצה בנושא ויזהלדעתי אפשר להוציא ויזה גם אם אין תכנית נסיעה קרובה, אם מוכנים לשלם את מחיר הויזה. אני למשל, לא נשארת בלי ויזה, למקרה שיצוץ משהו.
תמיד אפשר לרשום בטופס שמעוניינים לנסוע בעוד חודשיים או שלושה. אף אחד לא יעמוד לדין אם לא יסע בסופו של דבר. .הרי בכל מקרה הם אומרים לא להזמין כרטיס טיסה לפני שיש ויזה.
אם אתה חושב שיש לך נתונים טובים לקבלת ויזה (כמו עבודה קבועה או לימודים) אין מניעה שתגיש בקשה גם אין אין לך תכנית לנסוע בקרוב.
-
אם נניח כן היית רוצה לנסוע עוד כמה חודשיםלאן היית נוסע?
תחשוב על טיול אופציחונלי שהיה מעניין אותך
-
עצה בנושא ויזהאין שום בעיה להוציא ויזת תיירים גם אם אין שום תוכנית קונקרטית לנסיעה. אני אומר את זה מנסיון אישי - כאשר חידשתי את הויזה לא הייתה לי נסיעה מתוכננת - המדיניות של מקום העבודה היא שתהיה לי תמיד ויזה בתוקף

כמובן, כמו שכתבו, יש לעמוד בתנאים הרגילים של יציבות וקשר למדינה. בשאלה על מטרת הנסיעה אפשר להשאיר ריק (זה מה שאני עשיתי) ואפשר לרשום תוכנית - הרי לכל אחד יש תוכנית מגירה, לא? כמובן לראיון האישי יש משקל בעניין הזה.
-
אני הוצאתי סתם, שתהיהכדי שאני אוכל לפנטז וכדי שאם באמת תצוץ אפשרות היא לא תיפול בגלל נושא של ויזה
(לכל שאר בני המשפחה יש ויזה בתוקף)
אמרתי שאני מתכננת לסוע במועד X
(מה שלא היה שקר, כי באמת רציתי לסוע בתאריך ההוא, רק לא ידעתי אם זה יקרה)
קיבלתי ויזה מיד.
אבל,
זאת הפעם השלישית שאני מוציאה ויזה לארה"ב
וגם כשהייתי חיילת משוחררת בת 20 קיבלתי ויזה בלי בעייה...
וגם הייתי עם בן השנתיים שלי בשגרירות
(הוא עדיין בחינוך ביתי)
כך שנראה לי שהיה די ברור שיש לי מה שמחזיק אותי כאן
נראה לי שאם אתה מרגיש יותר טוב כשיש לך ויזה - לך על זה.
יעל
-
עזרתם לי, תודה רבה -
עזרתם לי, תודה רבהזה בדיוק הזמן להוציא ויזה אמריקאית כשאתה לא בלחץ
תחשוב להיכן בארה"ב היית מעונין לנסוע וזה יהיה היעד.
-
עצה בנושא ויזהשים לב להנחיות בקשר לחידוש ויזה ...
מועמדים שהונפקה להם ויזה בעבר (שגילם 14 עד 79)
על מנת לחדש את הויזה באמצעות שליח, עליך לענות על כל הקריטריונים המפורטים מטה. אם אינך עונה על כל הקריטריונים, עליך לקבוע מועד לראיון אישי בשגרירות ולהגיש את הבקשה לויזה בנוהל הרגיל.
הקריטריונים לזכאות:- הויזה הנוכחית בתוקף, או שפגה לפני פחות מ- 12 חודשים .
- הגשת הבקשה לויזה מתבצעת באותו המקום בו הוגשה הויזה הקודמת (לדוגמה: אם הבקשה לויזה הקודמת הוגשה בקונסוליה בירושלים, יש להגיש את הבקשה הנוכחית בירושלים ולא בשגרירות בתל אביב).
- הבקשה הנוכחית הינה לאותו סוג ויזה כשם הויזה הקודמת והיא אחת מהסוגים הבאים: B , C , D , F , M , H , I , L , O , P , Q , R .
- הויזה הקודמת הונפקה בתאריך 1 לינואר, 2008, או לאחר מכן.
- הויזה הקודמת אינה כוללת בשדה ה – ANNOTATION את אחת מהמילים הבאות: CLEARANCE , WAIVER , או BLANKET .
- בעת הנפקת הויזה הקודמת גיל המועמד/ת היה 14 ומעלה (ילדים מתחת לגיל 14 זכאים להגיש בקשה לויזה ללא ראיון. לפרטים נוספים יש להקליק כאן).
תהליך הבקשה לויזה עבור מועמדים הפטורים מראיון אישי, מפורט מטה.