רכישת data sim שוויץ ואוסטריה.
-
שלום, אני במרץ נוחת בשוויץ ועובר לאוסטריה, האם ניתן לרכוש סים שייתן לי מענה לשתי המדינות?
-
רכישת data sim שוויץ ואוסטריה.תשובה על קצה המזלג, לא!!
בשוויץ לפחות מדובר על 80 ש״ח ל 10 ימים בערך
-
רכישת data sim שוויץ ואוסטריה. -
רכישת data sim שוויץ ואוסטריה.למה זה בעיה? פשוט תקנה סיום חדש ותחליף. כספית זה הוצאה קטנה, זמן ההחלפה הוא מינימלי, להוציא ים וולהכניס סים חדש.
זה בטוח יוצא יותר זול מלקנות אחד שמתאים לכל אירופה.
-
רכישת data sim שוויץ ואוסטריה.כספית זה בהחלט יותר זול.
גם ההחלפה עצמה היא עניין שולי.
אבל כל ההתעסקות הזו והזמן שמבוזבז עבור הנסיעה למשווק וכו' לא שווים לדעתי.
כאן מדובר על שתי מדינות. ועם עוברים יותר ? זה עדיין מעשי לדעתך ?
-
רכישת data sim שוויץ ואוסטריה.לדעתי סים של גולן, בעלות 148 שקל (נרשמים ומבטלים כשחוזרים) נותן את המענה הכי טוב לטיול שכולל יותר ממדינה אחת. 6 גיגה גלישה ושיחות יוצאות ונכנסות ללא הגבלה. שווה את הקצת יותר כסף. שזה עולה. אם עושים עקוב אחרי מהמספר הישראלי לשלך למספר של גולן (לא עולה כסף, כלול בחבילה שלך) תוכל לקבל שיחות נכנסות של המספר שלך
-
רכישת data sim שוויץ ואוסטריה.ריקי שלום,
את כותבת את זה מניסיון ?
פעם עשיתי בדיקה בנושא והבנתי שגולן טלקום מכסים את עצמם כדי שמקרים כאלו לא יהיו משתלמים ללקוחות עבור טיול בחול בלבד.
אם אני זוכר נכון אז סים עולה 100 ש"ח והחבילה היא לכל החודש ולא לחלק ממנו. כלומר אם היה שימוש כבר ביום אחד מתוך החודש מחוייב כל החודש. בנוסף יש עלות משלוח.
כך שזה יוצא משהו כמו 350 ש"ח.
אשמח לקבל ממך פרטים וללמוד אם ואיפה טעיתי.
-
רכישת data sim שוויץ ואוסטריה.מניסיון עם גולן טלקום, עלה לי 150 ש"ח ושקל לא יותר! קניתי מהם סים בעלות של 50 ש"ח והוספתי את החבילת חו"ל בשווי 100 ש"ח. כשחזרתי ארצה, ביטלתי את החבילה ללא עלות.
-
רכישת data sim שוויץ ואוסטריה.אוקי, תודה.
מודה לך מאוד על המידע.