עזרה ממומחי פילה
-
הי,
אנחנו טסים בסוף מרץ ל- 4 ימי גלישה באיטליה,
הרכב הנוסעים הוא: 2 גולשי בורד ברמה בינונית, גולשת שקי ברמה בינונית וגולשת סקי מתחילה (פעם ראשונה).
ההתלבטות היא בין פאסו טונלה שהייתי בו לפני שנתיים לבין פילה.
היתרון בפאסו טונלה הוא שאני יודע שהמחירים שם זולים במיוחד של ההדרכות, מצד שני כרגע אין כל כך מלונות פנויים בתאריכים הרצויים.
לגבי פילה, כיוון שאנחנו לא מכירים היינו שמחים לדעת האם היא מומלצת למתחילים ללמידה בפעם הראשונה וכן האם יש המלצות לגבי מלונות במחירים סבירים (בסביבות 125 יורו לזוג ללילה).
שאלה אחרונה, איזה מהאתרים עדיף לסוף מרץ מבחינת שלג, אווירה וכו'
תודה מראש לעונים
-
פילה יכולה להתאים לכם. בילויי ערב זו לא הסיבהלנסיעת סקי לאיטליה. פה הבילויים סולידיים ביותר.
הבעיה היחידה עם הגולשת המתחילה יכולה להיות בירידה אחרי מעלית נובו, יש שם מתחם לא תלול, אבל הוא המתחם אליו מתנקזים כל הגולשים בסופו של דבר. שם, לקראת סוף היום יש מוגולונים קטנים. אני זוכרת שכגולשת מתחילה יחסית זה טיפונת הלחיץ אותי.
חוץ מזה פילה היא ה-אתר לגולשים בינוניים. כייפי, לא גדול מאד, ויש שם כמה מסלולים מעולים ממש.
לפני פחות משבועיים הייתי שם והיה מושלם.
-
עזרה ממומחי פילהפילה באמת אתר מעולה במיוחד למתחילים ודי זול.
המעלה שאפשר לישון גם באאוסטה ולעלות כל יום ברכבל מאאוסטה לפילה ובאאוסטה המגוון של הלינה הוא יחסית מצוין
-
שקלתם את לה טוויל? אתר מעולה לכל הרמות -
שקלתם את לה טוויל? אתר מעולה לכל הרמותגם נראית אופציה טובה,
יש לך המלצה למלון?
תודה,
-
לה טוויל זו אופציה מעולה. לא ישנתי בלה טוויל עצמהאף פעם. ישנתי בפרה סינט דידיה- העיירה שנמצאת 10 ק"מ למרגלות ההר. מדובר בסלאלום קל בהתחלה, ואחרי כן 7 ק"מ רגועים יחסית.