שאלה לגבי רכב באירופה
-
היי חברים ושבת שלום
אני מעוניין לטוס לבלגיה עם חברה שלי ולהשכיר רכב שם ולהעביר כמה ימים בבלגיה ואז לנסוע עם הרכב לפריז ואז מפריז לאמסטרדם.. השאלה למי שמכיר איך זה עובד במעברי הגבול שם? ניתן לעבור רגיל או שיש איזה תהליך מסויים?
תודה רבה לעוזרים
-
שאלה לגבי רכב באירופההדרך בין פריז לאמסטרדם חוצה את בבלגיה.
לא עדיף לשנות את הסדר הערים שבהם תבקרו ?
-
שאלה לגבי רכב באירופהאין מעברי גבול בין המדינות שמנית. מעבר חופשי.
לגבי הרכב - האם מתוכנן גם טיול בין הערים? או שהרכב משמש רק להגיע? כי אם זו האפשרות השניה, עדיף ברכבת.
-
שאלה לגבי רכב באירופהאכן המעבר חופשי אבל אתה חייב להיות מודע לרגע המעבר מאחר וחוקי התנועה עשויים להיות שונים בין המדינות.
-
שאלה לגבי רכב באירופהשבוע טוב.
אם מתחילים שבוע מבריסל,מחיר מטורף בטרווליסט,ובטיסות ישירות ,נותרו 4 מקומות אחרונים,לשיקולכם !!!.
16 אפריל
- 16:05 תל אביב המראה
- 20:00 בריסל נחיתה
- טיסה ישירה משך טיסה 04:55
-
- 23 אפריל
- 21:20 בריסל המראה
- 02:40 תל אביב נחיתה
- טיסה ישירה משך טיסה 04:20 (+יום)
-

- סדירה
- החל מ-
$297
מחיר ממוצע לאדם
סה"כ $595השוו סוכנים נותרו רק
4 מקומות אחרונים.
-
שאלה לגבי רכב באירופהשבוע טוב.
לא ציינתם תקופה,ומס' ימי הטיול,אך חשוב מכך - הגיל של הנהג,אם מתחת לגיל 24 שנים,ההשכרה יקרה יחסית,ואם מתאפשרת בכלל,קחו זאת בחשבון,ואם זה המצב,נצלו את ההצעות שקיבלתם,מחבריי המלומדים.
כמו כן ממליץ - לבדוק אפשרות של נחיתה באמסטרדאם,והמראה חזור מפריז,או להיפך.
ייתכן ויהיה יקר במעט,אך חוסך זמן דרך וכסף,עקב מסלול ישר,החוצה את בלגיה,ולא מסלול חצוי וכפול,כפי שתיכננתם,ובוודאי לא מעגלי,שנקודות הנחיתה וההמראה חזור,מאותו שדה התעופה.לשיקולכם !!!.
בכל שתחליטו עלו והצליחו,טיול כייפי ומהנה.
שבוע טוב וחג פורים שמח חיים.
-
שאלה לגבי רכב באירופהאוקיי קודם כל תודה רבה לכולם על התשובות
לגבי הזמן אנחנו טסים לשבועיים חשבנו לטוס לבלגיה בגלל שיש לי אופציה לטיסה ממש זולה למדינה הזאת ולכן אני מעדיף להשכיר משם רכב וישירות למחרת שאני מגיע לנסוע לכמעט שבוע בפריז וכמעט שבוע באמסטרדם
לגבי מעברי גבול אז המעבר הוא חופשי כמו שאתם אומרים כן? לא אמורה להיות בעיה מהבחינה הזאת?
לגבי הגיל יש 24 וגם 7 שנים רישיון ללא עבר פלילי
ותכלס בעיקרון באמסטרדם אני יודע שרוב הזמן אני לא יהיה עם הרכב כי זה יותר מקום להסתובב בו עם אופניים או ברגל
לגבי פריז יש לי משפחה גדולה שאני ארצה לבקר אז בטח רכב זה יהיה ממש נוח
עכשיו בוא נגיד ואני מעוניין לעשות זאת בלי רכב. אז כמה יעלה לי ברכבת בערך יש למישהו מושג?
תודה רבה רבה
-
שאלה לגבי רכב באירופהנחיתה בבריסל בשדה התעופה
נסיעה לעיר ברכבת מקומית כ15 דקות
נסיעה לפריז ברכבת- דאג להזמין מראש כרטיסים-יש אופציות שונות ומחירים שונים (סטודנט, ימי סופשבוע וכו)
ומפריז לאמסטרדם -שוב רכבת.
תרצה לשכור רכב באמסטרדם כדי לטייל ביעדים שאינם בתוך העיר? -אפשרי .
גם אם יש לך משפחה ענקית בפריז- ההתניידות בתוך העיר אינה מומלצת עם רכב, הרבה פקקים,בעיות תנועה ואפס חניה. אפילו הפריזאים נוסעים בתחבורה הציבורית בתוך העיר עצמה ופרבריה.
תחשב לך את
מחיר הטיסה לבריסל (הזולה) +רכבת בריסל פריז (תלוי גם בתאריך-וסוג רכבת)
מול
מחיר טיסה ישירה לפריז.
יתכן שהעלות לא תהיה שונה.
-
שאלה לגבי רכב באירופהאוקיי תודה רבה לכם אני יחזור עם תשובות לגבי המחירים ונשמע את דעתכם
יש מצב אני מקבל קישור להזמנת כרטיסים לרכבת ולבדוק מחירים בבקשה?
-
שאלה לגבי רכב באירופהכתוב בגוגל הזמנת רכבות באירופה...
-
שאלה לגבי רכב באירופהכאשר יש משפט בצבע כחול---- או מילה בצבע כחול
פשוט ללחוץ עליה ונפתח קישור בהתאם לנושא.
בתשובתי נתתי לך 2 קישורים
וכעת יפה נתנה לך עוד 2 קישורים.
פשוט לוחצים עליהם ונפתח חלון נפרד עם הקישור.
בהצלחה