ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התייעצות

פורום דרום אמריקה
    3
    3
    1937
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • aaasegal
      aaasegal נערך לאחרונה על ידי

שלום,

חברה שלי ואני רוצות לממש חלום לרגל חג היובל שלנו ולנסוע לאקוודור לאיי הגלאפגוס. כמובן שנרצה לראות אתרים נוספים באיזור.

הזמן המשוער: שבועיים וחצי בחודש יולי

אנחנו לא ממש מעוניינות בטיול תיירים הכולל מיליון אטרקציות בכלום זמן. 

לפני הכל אנחנו מעוניינות לדעת איך לתכנן את התקציב לצורך טיול מהנה ויעיל.

נודה לכל עזרה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gillla
        gillla נערך לאחרונה על ידי

המלצה להיוועצות באיתי פלג

חזרנו היום מפרו וגלאפגוס

ארבעה ימים מופלאים  בשייט בגלאפגוס שייט  ביאכטה קטנה עם כ 8 זוגות נוספים 

ימים אינטמיים ומעניינים ללא כל המסחור מסביב , תודות לאיתי פלג סוכן הנסיעות , אמין מקצועי ומאוד זמין להיוועצות

• ניתאי א
          ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

התייעצות

היי,

מכיוון שיש לכם מעט זמן, המלצה שלי היא לסגור מראש על דיל.

עליכם להחליט לכמה זמן אתם רוצים לעשות את השייט באיים עצמם ואיזו רמת יאכטה את תרצו.

אני סגרתי דיל שכזה ל8 ימים תוך כדי הטיול שלי בדרום אמריקה, כולל טיסות דרך סוכן ישראלי שמנהל את הוסטל טרנסילבניה שבעיירה באניוס שבאקוואדור.

ניתן למצוא את המייל שלו באינטרנט בקלות ולסדר דרכו.

ניתן גם באמצעות דרכים אחרות כמו שגילה רשמה.

קיטו, עיר מאוד יפה בין הרים, במיוחד בחלק העתיק שלה. ההתניידות בה בחשמליות או באוטובוסים.

ניתן לנסוע למוזאון השמש (שהוא נמצא ממש על קו המשווה) ולהתנסות בשטיקים שקו המשווה גורם כמו להעמיד ביצה על מסמר, סיבוב המיים בכיור ועוד דברים שלא בטוח שהם נכונים. מאוד נחמד ומצחיק. ליד מוזאון השמש יש מוזאון קו המשווה אבל הוא פחות מומלץ והוא לא על קו המשווה אז הוא פחות שווה.

הנסיעות באקוודור יחסית קצרות. ככה שתוכלו למשל אחרי השייט בגלפגוס לחזור לקיטו ומשם לנסוע לעיירה בשם מינדו. מקום מדהים בלב היערות, שקט ופסטורלי. יש שם בחור אמריקאי שמלמד את יסודות הכנת השוקולד, ללכת לארוחת ערב עם כוס יין לקול סרנדת צפרדעים. ועוד....

לנסוע לעיר בשם אוטאבאלו לשוק יום ראשון (מומלץ להגיע לשם בשבת בערב ולישון שם) ולהיות ב6 בבוקר בראשון בשוק בעלי חיים. בהחלט חוויה שלא חווים בהרבה מקומות. ואחר כך משם הולכים לשוק שמתקיים בכל המרכז של העיר. מקומיים שמגיעים עם הסחורות ומאכלים מכל טוב. שוק עצום.

ושכחתי לציין שכל הגברים בעיר הולכים עם שיער ארוך חלק. אינדיאנים אמיתיים.

תוכלו גם לנסוע לבאניוס שנמצאת כמה שעות דרומית לקיטו. עיירה קטנה, מוקפת הרים (אחד מהם הוא הר געש פעיל שניתן לצאת בלילות לסיור לצפייה מרחוק בהתפרצויות). ניתן לראות איך מכינים טופי אמיתי ויש בה המון דברים לעשות.

אקוואדור מאוד זולה, מחייה ומזון זולים. נסיעות מעיר לעיר ברחבי המדינה זולות - בערך דולר לשעת נסיעה.

אחד ההיתרונות באקוואדור שהם משתמשים בדולר אמריקאי, ככה שלא צריך לדאוג מחיוב עמלות כפולות.

הטיול בגלאפגוס נע בערך 1000 -1500 דולר +-, שוב זה תלוי בכמות ימים ורמת השייט. זה מה שהיה לי לפני כ6 שנים, אני לא זוכר אם הדיל שלי כלל את הטיסות לגלאפאגוס מאקוואדור עצמה.

בירידה מהמטוס בגלאפגוס צריך להפרד בעוד 100 דולר כל אחד. דמי כניסה לאיים.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון