מסירת מזוודות באיזיגט
-
שלום
אני רוצה לקנות טיסה באיזיגט לקבוצה גדולה. באתר של איזיגט אחרי בחירת הטיסות יש אופציה לבחור את כמות המזוודות הרצויה, והם לא מסומנות כל מזוודה ליד נוסע אלא באופן כללי בהזמנה.
השאלה אם בכרטיסי עלייה שאקבל אחרי שאעשה צ׳ק אין זה גם יופיע ככה והאם רק אחד או שניים מכל הקבוצה יוכלו להגיע לטרמינל 1 למסור את המזוודות וכל השאר יגיעו לטרמינל 3 או שעל כל מזוודה ששולחים צריך להגיע נוסע?
-
מסירת מזוודות באיזיגטאני לא חושבת שבידוק בטחוני יאפשרו לאדם שאינו בעל המזוודה להעביר אותה .
-
מסירת מזוודות באיזיגטהיי יונית
אני שואל מבחינת החברה תעופה, שאני אני קונה 5 מזוודות בהזמנה של 10 אנשים האם אני יכול למסור את כולם לבד.
לבטחון אני יגיד שאני ארזתי את הכל לבד.
-
מסירת מזוודות באיזיגטלטרמינל 1 צכירים להגיע מספר אנשים כמספר המזוודות.
כל היתר יכולים לגשת ישירות לטרמינל 3
-
מסירת מזוודות באיזיגטבאיזיג'ט נוסע יחיד יכול לקחת יותר ממזודה אחת, אז אני לא חושבת שצריך מספר אנשים כמספר המזוודות.
נראה לי שמה שאתה מתכנן יעבוד - אבל אין לי ניסיון אישי בעניין.
השאלה היחידה היא האם יאמינו בביטחון שאיש אחד עם 5 מזוודות. בדקתי באיזיג'ט הרגע ורשום שמספר מזוודות לאדם מוגבל ל-3, אז הייתי לוקחת 2 אנשים לטרמינל 1.
-
מסירת מזוודות באיזיגטאבל כאן נשאלת השאלה האם המחיר על המזוודות השניה והשלישית לא גבוהה ממחירה של המזוודה ראשונה.
-
מסירת מזוודות באיזיגטאותו המחיר
-
מסירת מזוודות באיזיגטנניח שאתם 10 אנשים בקבוצה
ויש לכם 5 מזוודות
ו2 אנשים הולכים לטרמינל 3 ושם גם עוברים את הבורדינג
ואילו 8 אנשים ישירות לטרמינל 1 עם תיקי יד.
(כי בפורום אמרו שאפשרי, או יתרה מזאת הפקיד מעבר ליד של חברת איזי ג'ט אמר שאפשרי)
ואם באחד הטרמינלים יתחילו שאלות איפה יתרת הקבוצה? ולמה אתם לא ביחד? ותביאו "אותם" לכאן...
אני תוהה -החיים מספיק מסובכים גם ככה, למה להסתבך בסוגיה הזו מראש?
-
מסירת מזוודות באיזיגטכבודה צריכה לעשות צ'ק אין עם הנוסע שלהן!
תאורטית - אם כל המזוודות רשומות עליך אתה יכול לגשת לבד לשלוח אותן ככבודה
אבל ... באיזי ג'ט מותר 3 כבודות לנוסע
Hold BagsEach passenger (including children and infants) is entitled to bring up to 3 hold bags - these exclude any small or large sports equipment detailed below.
Each bag includes 20kg of weight. Excess weight can be purchasedכך שבחישוב מהיר ... 10 כבודות לחלק ל 3 כבודות לנוסע ... מחייבות התייצבות של 4 נוסעים לפחות
-
מסירת מזוודות באיזיגטבנוסף לכך, מה תגיד על 2 המזוודות הנוספות כשישאלו אותך:" ארזת לבד?".
-
מסירת מזוודות באיזיגטבבטחון לא צריכה להיות לי בעיה, אנחנו שומרי כשרות וכל המזוודות שאנחנו שולחים זה אוכל ואני הולך לארוז את כולם.
השאלה שלי היא מבחינת איזי גט
לפי מה שאמרו פה שאיזיגט מאשרים 3 מזוודות לנוסע אז שתי נוסעים יקחו את המזוודות.
-
מסירת מזוודות באיזיגטתקרא באתר של איזי ג'ט את המדיניות לגבי הכבודה... לפי החשבון שלי זה 2 נוסעים שבאים לכרמיאל 1, 5/3=1.66 נוסעים.... ולשאלה "ארזת לבד"? התשובה" כן" אם אתה סומך על החברים שלך
-
לפי התיאור שלך לא צריכה להיות בעיהיש לך 3 מזוודות ששילמת עליהן וארזת לבד. למה שתהיה בעיה?
לעוד מישהו יש 3 מזוודות כאלה? כנ"ל.
צ'ק אין תעשה מראש מהבית באתר האינטרנט וצריך להצמיד את המזוודות לכל נוסע שיש לו כאלה. למי שאין - אין.
תדאג לכך שהנוסעים עם המזוודות ישלימו את תהליך הבטחון לפני הנוסעים ללא מזוודות כך שאם יקרה הנורא מכל וירצו לראות אותם שיעלו על השאטל לטרמינל 1. קח קצת זמן רזרבה.
כמובן שאפשר לשלוח שאילתא מתאימה לאיזיג'ט. מנסיון לוקח להם זמן לענות אבל בסוף הם עונים. גם להרים טלפון בסדר גמור.
אגב יש מגבלות על הכנסת מזון לאירופה, תבדוק שמותר להכניס את סוגי המזון שאתה רוצה להכניס.