מעבר מקניה לטנזניה
-
היי,
אני טס עוד שבוע לקניה. אני מתכנן לחצות את הגבול לטנזניה בעזרת אוטובוס מניירובי לדאר אסאלאם. האם נדרש להוציא ויזה לטנזניה מראש לפני הנסיעה או קיימת אפשרות להוציא ויזה במעבר הגבול?
בנוסף האם לאחר המעבר לטנזניה והחזרה לקניה אני אדרש להוציא שוב ויזה לקניה או שהויזה הראשונית תספיק לי?
תודה רבה!
-
מעבר מקניה לטנזניהתלוי מה תהייה התכנית שלך וכמה ימים תהייה איפה.
-
מעבר מקניה לטנזניההיי איתן, תודה רבה.
התוכנית תהיה בעיקרון להגיע לזנזיבר ולהשאר שם עד שבוע ומשם לחזור באוטובוס מדאר אסאלאם לנירובי.
-
מעבר מקניה לטנזניהבערך 4 שעות נסיעה בין ניירובי לארושה, ביום הבא 9-10 שעות באוטובוס מארושה לדר ויום אחרי זה, בערך שלוש שעות במעבורת בין דר לזנזיבר. הנה: הלכו 3 ימים! הדרך חזרה, דומה. הנה הלך שבוע ולא 'בקרת' בזנזיבר.....
אגב: שמי אינו איתן.,,,
-
מעבר מקניה לטנזניהשוב תודה על התשובות וההשקעה שלך. לגבי ההגעה באוטובוס כבר ראיתי לפחות 2 חברות אוטובוסים שמפעילות קו ישיר מניירובי לדאר אסלאם וזמן הנסיעה הוא כ13 שעות, בכל מקרה הזמן זה לא העניין המרכזי פה. רציתי לדעת אם בעקבות הגיחה לטנזניה בדרך חזרה אני אצטרך לעשות שוב ויזה בכניסה לקניה. למיטב הבנתי לא כך הדבר עם אוגנדה למשל.
תודה, עמית
-
מעבר מקניה לטנזניהכרגע קיימת מתיחות מסויימת בין המדינות על רקע העובדה שהקנייתים מתנגדים שרכבים נושאי מספר טנזני יכנסו לאזור שדה התעופה ויאספו תיירים לטיולים בטנזניה. מסיבה זו אסרו הטנזנים על נחיתת מטוסים מקניה בטנזניה וחוזר חלילה כולל דרישה קנייתית על מטיילים החוזרים מטנזניה, לקבל שוב ויזה לקניה (אחרי שבעבר היה הסכם של מעבר בין המדינות הלוך וחזור על ויזה יחידה)
קשה כרדע להבין מה המצב אבל אני כמעט בטוח שבכניסתך חזרה, ידרשו ממך הקנייתים לקבל (ולא בחינם) ויזה חדשה.
בנוסף: לנסוע באוטובוס 13-14 שעות???
לאחרונה החלה חברת FAST-JET לטוס בין הערים. המזמינים מראש, (הרבה מראש) יכולים 'לזכות' במחירי רצפה. אולי זה ישתלם יותר מאשר לנסוע באוטובוס?