לינה באזור אגם מאג'ורה
-
ושוב כאן,
קיבלנו ההמלצות והזמנו כרטיסים הלוך ושוב למילאן באוגוסט 16
5 לילות ראשונים בגארדה-הזמנו בברדולינו (קרוב ללזיסה) במקום שנקרא CORTE BOZZINI
אשמח מאוד לקבל המלצה לשלושה לילות נוספים באזור מגו'רה- הבנתי שיש באזור הרבה אופציות לטיול לרבות הגבול עם שוויץת הרבה נופים ורוגע
האם מישהו מכיר מקום מומלץ ללינה- זוג + 2 ילדים (8 ו 9).
שוב תודה!
-
לינה באזור אגם מאג'ורההיי, לפני 4 שנים לנו ב hotel belvedere בעיירה ורבנה במשך 3 לילות. היינו גם בהרכב של 2+2 וקיבלנו חדר רחב מימדים עם מרפסת קטנה המשקיפה לאגם. המלון מקסים, אם כי לא זול וארוחת הבוקר היתה טובה. העיירה עצמה יפהפייה ושוקקת חיים. במהלך שהותנו באוגוסט התקיים בעיירה יריד מקומי בערבים ומופע זיקוקי דינור ובשל כך התקשנו למצוא בכל לילה חניה, אך בסוף הצלחנו
בשורה התחתונה - ממליצה בחום. -
לינה באזור אגם מאג'ורהדירה? קמפינג? חדר במלון ל-4 נפשות?
-
לינה באזור אגם מאג'ורהלא קמפינג
דירה או מלון או חווה
-
לינה באזור אגם מאג'ורהבוקר טוב
אני התקשיתי בזמנו למצוא מלון שנראה לי ובמחיר סביר. בסוף התמקמנו בBַB באיזור קומו, אבל לנו היה שבוע כך שנסיעה של שעה בבוקר לא הפריעה לנו.
אם תרצו, לנו ב http://www.ilmontesinobedandbreakfast.it/beb-como-lake-italy /home
נעמה
-
לינה באזור אגם מאג'ורהאנחנו התארחנו כאן
מאד מתאים להרכב שלכם. דירות נעימות נקיות ומאפשרות טיול הן באגם מג'ורה והן באזור לוקרנו - לוגנו - קומו
היינו מרוצים מאד
-
לינה באזור אגם מאג'ורהלגבי ההמלצה למלון hotel belvedere, גם אני בוחנת אפשרות ללון בו בקיץ (נושא החניה מטריד אותי...)
בכל מקרה, ממליצה לפנות ישירות למלון לקבל הצעת מחיר. כי בין מה שהם מציעים לבין המחיר בבוקינג, יש פער גדול מאוד!
-
לינה באזור אגם מאג'ורהנראה מצויין!
חבל..אין מקום
תודה לך!
-
לינה באזור אגם מאג'ורהעניין החניה באמת היווה מטרד של חצי שעה בכל לילה, אך נראה לי שזה מאחר שהיה את הפסטיבל/יריד מקומי בתקופה בה היינו.
-
לינה באזור אגם מאג'ורהאנחנו נהיה שם בתחילת אוגוסט, מצד אחד מקווה שלא יהיה פסטיבל כדי שתהיה חניה, מצד שני פסטיבל זה תמיד טוב!!!
בכל מקרה, הם כתבו לי שניתן לקבל (תמורת 5 יורו) וואצר מהמלון לחניה ליום שלם מול המלון.
-
לינה באזור אגם מאג'ורהאנחנו היינו שמונה לילות בצימר מקסים במרכז אגם מג'ורה עם נוף אלוהי לאיים הבורומאיים. לבעלת הבית יש שתי דירות שהיא משכירה (הכחולה והכתומה) שתיהן חדשות ומפונפנות. במציאות הנוף הרבה יותר יפה ממה שרואים בתמונות. אנחנו היינו בדירה הכתומה שזה בקומה היותר גבוהה ומתאים מאוד להרכב שלכם. מומלץ בחום!
דבורה
-
לינה באזור אגם מאג'ורהאנחנו לנו במלון הזה בבאוונו חדר גדול אחד לארבעתנו עם ארוחת בוקר היה מאוד נחמד !
VILA AZALEA