פריז בפברואר - על הפנים?
-
שלום לכולם,
אני רוצה לטוס לפריז לשבוע, וכרגע התאריך היחיד שאני יכול זה בסוף פברואר.
יש סיכוי להנות במזג אויר בתקופה הזאת? או שעדיף לוותר מראש?
תודה רבה !
-
פריז בפברואר - על הפנים?בעיני
תמיד אפשר להנות
קר, מתלבשים טוב
מתכננים אלטרנטיבות לטיול ברחובות כשמזג האויר לא מאפשר ופשוט זורמים.
-
פריז בפברואר - על הפנים?פריס אף פעם לא על הפנים! נכון, קר מאד לישראלים אבל אם מתלבשים טוב - מעיל ארוך או לחילופין גטעקס, כפפות וכובע ואת מסודרת ותמיד יש מקומות סגורים ומקורים שאפשר לטייל בהם אם הקור מציק מאד. פריס הרבה יותר יפה בחורף מאשר בקיץ. -
פריז בפברואר - על הפנים?הקור הוא לא הבעיה. גשם זאת בעיה.
אני אוהב מאוד לטייל בחוץ, הרבה פחות מוזאונים/כנסיות...
אז אם ירד גשם כל הזמן, זה לא יכול להרוס הכל? או שזה לא ממש גרוע?
האם עדיף אולי תחילת מרץ מאשר אמצע פברואר? או שאין ממש הבדל?
תודה רבה !! -
פריז בפברואר - על הפנים?כמה שיותר מאוחר ,עדיף .
אבל אם אתה אוהב לטייל בחוץ, תביא בחשבון שאתה מאד תלוי במזג האוויר,וגם ביום יפה חורפי -קר מאד,וקשה לשבת בגנים ציבוריים למשל,יש להיכנס כמה פעמים ביום לבתי קפה,חנויות (זה לא בסטטוס של מוזיאונים וכנסיות ,נכון?) כדי להפשיר קצת.
ופריז יפה בכל עונה.
ובאותה נשימה אם זה ביקור ראשון בעיר, אם אתה באמת אוהב רק את ה"בחוץ" מזג האוויר הוא סיכון בתקופה זו ועדיף לחכות לחודשים מאוחרים יותר.
-
פריז בפברואר - על הפנים?אחרי שביולי האחרון בילינו שבוע של גשם שוטף בפריס
אני חושבת שהכל עניין של מזל ואין ביטוח חוץ מאשר באוגוסט, שאז אני ממש לא ממליצה לנסוע לפריס.. -
פריז בפברואר - על הפנים?מאחר ואני כמוך אוהבת בעיקר לשוטט ברחובות ובגנים החורף נראה לי סיכון. (מהבחינה הזו פברואר או תחילת מרץ זהים באירופה).
החורף נראה לי מתאים יותר לטיול שמבוסס על מוזיאונים וקניות.
בכל אופן אם אתה נוסע בחורף ובכלל תקח את מסלול הפסאג'ים המקורים של פריס (מאד פאריסאי, הכי דומה להסתובבות בחוץ בלי להרטב).
בסופו אתה מגיע למוזיאון השעווה של פריס ולחילופין לא רחוק מחנויות הכל בו הגדולות.
(מצורף המקור והתרגום באדיבות טלוש).
-
פריז בפברואר - על הפנים?תודה רבה לכל העונים !
בסופו של דבר התאריך היחידי שיש לי הוא ה-9 למרץ, ואני אקח את הסיכון..
מקווה שמתוך 5 ימים שאני שם, יהיו לפחות 3 ימים ללא גשם בעזרת השם... בימי הגשם אעשה את האלטרנטיבות המקורות (-:
ואם כל השבוע יהיה גשום... יהיה מבאס....