צ'נאי הודו
-
בוקר טוב! אני מגיעה ביום חמישי בלילה להודו, צ'נאי. האם יש משהו מומלץ באזור חוץ מהכפר השיתופי אורוויל? ושאלה נוספת- איך מגיעים מצ'נאי להאמפי? (פעם ראשונה בהודו) בגדול המטרה היא להתחיל לעלות צפונה.
-
צ'נאי הודונופר בוקר טוב. תיבדקי אם יש רכבת מצ'נאי לעיר הוספט שהיא העיר הקרובה להאמפי. ומשם להאמפי באוטובוס מקומי בערך 45 דקות. ואם אין רכבת אז מצ'נאי לעיר הובלי שהיא בערך 3 שעות נסיעה באוטובוס להוספט. אמורה להיות גם רכבת מהובלי להוספט.נסי להגיע להאמפי בבוקר או עד אחר הצהרים זה מכוון שאם את רוצה להגיע לצד השני של האמפי מעבר לנהר שבו ממוקמים הגסט האוסים הנחמדים והאזור היפה.ואם כן אז תיצתרכי לעבור את הנהר שרוחבו לא יותר מ 200 מטר עם סירה שהאחרונה יוצאת בערך בחמש וחצי שש בערב. בהצלחה.
-
צ'נאי הודושמעון תודה רבה! יודע איפה אפשר לברר לגבי תחבורה?
-
צ'נאי הודובאזור צ'נאי שווה לבדוק גם את mahabalipuram, שהוא כפר ממש מגניב. בערך שעתיים מצ'נאי.
-
צ'נאי הודותיבדקי באינטרנט באתר הרכבות ההודי או שם בהגעתך ואם את שואלת מקומיים תישאלי מספר אנשים מכוון להודים יש נטייה לימסור מידע לא נכון.
-
צ'נאי הודואני הייתי בעיר שקראו לה עדיין מדרס... כמעט 20 שנים עברו מאז
נסעתי למהבליפורם עם התבליטים על חוף הים
בעיר עצמה יש גם גן חיות מעניין עם אוסף גדול של נחשים