ביטול טיסה באיזאט
-
רכשתי חמישה כרטיסים למילנו בתחילת יוני יש לנו ילדה קטנה שכנראה לא תבוא עימנו מהי מדיניות הביטול האם אני חייבת לבטל או האם אני לא אבטל והגיע ללא הילדה האם אשלם קנס אני מעדיפה להשאיר את הכרטיס כמה שיותר קרוב למועד הטיסה לייתר ביטחון שאם משהו ישתבש מה המדיניות שלהם
שאלה נוספת האם כל נוסע כולל הילדים יכול לעלות עם טרולי למטוס?אם כן מהם המידות המדויקות לטרולים? מישהו סיפר לי שהוא פירק את הגלגלים על מנת שהטרולי יעבור ללא תשלום האם נותנים לעלות עם טרולי ללא גלגלים שכן נצטרך להרים אותו ולא לגרור אותו חחח מצחיק כל העניין הזה.
האם תיק בית ספר של הילדים עם גלגלים נחשב כטרולי הוא נמוך אך רחב האם ניתן לעלות עימו למטוס ובכללהאם תיק בית ספר רגיל כלומר גב האם ניתן לעלות ולמטוס ביחד עם טרולי ללא עלות.
מה קורה אם קנינו נגיד ערכת לגו גדולה האם נצטרך לשלם עליה?
תודה לעונים
-
ביטול טיסה באיזאטהיי לימור,
בנוגע לילדה, אם אתם לא בטוחים שתצטרף לטיסה, אין בעיה לשמור את הכרטיס שלה עד הרגע האחרון, ותפסידו את מחיר כרטיס הטיסה...
לא תקבלו קנס אם אחד מכם לא יגיע לטיסה.
חשוב שתתקשרי לשירות לקוחות - לוודא. 03-7630561
שיחת הטלפון לאיזיגט עם נציג דובר אנגלית, במחיר שיחה רגילה בארץ.אם השיב לך נציג לא נחמד וסבלני / במבטא לא ברור, פשוט תתקשרי שובויענה נציג אחר.. הם בד"כ אדיבים.
כדי למזער את ההפסד הכספי, יש אפשרות להעביר/למכור את הכרטיס על שם מישהו אחר וגם לשנות את הטיסה - כרוך בקנס,בחלק מחב' תעופה ככל שהמועד מתקרב - הקנס מתייקר.
חודש לפני הטיסה נפתחת אפשרות לבצע צ'ק אין באתר, ולקבל מושבים חינם.
כל מי שרכש כרטיס טיסה כולל ילדים, רשאי להביא פריט אחד בלבד לנוסע.
טרולי / תיק / שקית.
להקפיד שגודל הטרולי לא יעלה על 45 25 56 ס"מ (כולל גלגלים)
זה גודל לא קטן... ואפשר לארוז בו לא מעט.
לקחת בחשבון שבטיסות עמוסות, ובעיקר נוסעים שמגיעים אחרונים לשער העלייה למטוס, עשויים להידרש לאפסן את הטרולי בבטן המטוס (בחינם), אז תכינו בשליפה מהטרולי שקית עם ציוד בסיסי שנחוץ לכם בטיסה.
תיק מצלמה/תיק אישה קטן/תיק לפטופ וכו'.. נחשב פריט. שצריך להכניסו לתוך הטרולי.
חשוב למדוד במדויק את המידות של הטרולי/תיק.
בשדה התעופה יש מתקן "כלוב" שייתכן שתידרשו להכניס את התיק / הטרולי..
במידה ולא ייכנס, תיאלצו לשלם קנס!
זה קורה בעיקר בטיסת החזור, מחו"ל לישראל.. מקפידים יותר.
לא ניתן לקחת תיק גב בנוסף לטרולי, לפעמים בישראלי מעלימים עין, אבל יכולה להיות בעיה בטיסת החזור.
רק אם מזמינים מקומות משודרגים, ניתן להגיע עם תיק נוסף לטרולי, בגודל 45X36X20 ומובטח שהטרולים שלכם לא יילקחו לבטן המטוס, ויישארו אתכם בטיסה. ומרוויחים גם תור מקוצר בשדות התעופה (פריוריטי).
מזוודה באתר איזיגט - לפני הטיסה, המחיר שלה תמיד להלוך ולחזור.
ניתן להזמין רק לכיוון אחד, לטיסת החזור - רק אחרי שמגיעים ליעד...
מתאים למי שעושה שופינג. ומגיע רק עם טרולי ללא תשלום לטיסה.
בטרולי אין הגבלת משקל באיזיגט
בנוגע ללגו, לארוז במזוודה הגדולה, אם הזמנתם.
ניתן להזמין מזוודה רק בחזור.
אם קונים בדיוטי לפני הטיסה את הלגו, בד"כ אין בעיה להעביר שקית דיוטי עם מוצרים.
פרטים נוספים - כבודה באיזיגט
באתר איזיגט יש מידע מפורט, חלקו בעברית.
תיהנו
-
תודה לי 45 25 56 ס"מ (כולל גלגלים לפי איזה סדר 4545 גובהה 25 רוחב
-
תודה לי 45 25 56 ס"מ (כולל גלגלים לפי איזה סדר 45יכול להיות אורך 25, רוחב 56 וגובה 45 העיקר שלא לעבור את המידות כולל ידיות וגלגלים.
-
ביטול טיסה באיזאטבדצמבר טסתי באיזי גט לבאזל
ההזמנה היתה ל 4 . אחת מהמשתתפות לא היגיע ברגע האחרון, הגענו לזדה התעופה 3 אמרנו שהיא לא תבוא והם פשוט מחקו אותה. בזה נגמר העניין -
היי תודה על מידע אורך וגובה זה לא אותו הדבר זה לאמסתדר לי
-
תודה איילת אני התקשר ליתר ביטחון