חנות דקטלון בדרך לסקי
-
משהו מכיר חנות דקטלון בדרך מ ג'נבה ללה פלאן והאם שווה לרכוש שם ציוד סקי?
ידוע לכם אם משכירים שם חליפות סקי?
-
-
Decahtlon Annecy,תודה
-
Decahtlon Annecyיש גם חנות של דקטלון באלברטוויל
ממש על הכביש
-
אופסס, שכחתי מהחנות באלברווילהכתובת בשביל הנווט: 1227 Chemin de la Cassine, 73200 Albertville
לא רחוק מדקתלון באלברוויל (ממש מעבר לפינה) יש חנות מדהימה של au vieux campeur
-
אופסס, שכחתי מהחנות באלברווילאתה אלוף!!!
מה אתה ממליץ אנחנו נוחתים בבוקר ככה שאין לחץ להגיע למלון יש כמה השלמות של קניית ציוד כמו כפפות, ביגוד תרמי, גרביים.
לקנות בארץ או באחת החניות שהמלצת?
-
דקתלון באלברוויליש שתי גישות לקניית ציוד: האחת אומרת שלא כדאי לקנות בהתחלה ציוד יקר, כי לא ידועים מה יהיה הלאה. השניה לוקחת בחשבון, שלמתחילים לא פחות קר ממתקדמים....
בעקרון, בדקתלון יש מותגים של כמה חברות ידועות ורוב הציוד זה מותגים פרטיים שלהם (יש לא מעט מאמרים עיוניים על הקונספט פורץ הדרך של דקתלון בתחום המיתוג הפרטי; אבל אני מניח שאתה מתעניין יותר בצד הפרקטי של הדברים). יש כמה רמות, לפי המותגים. מזכרון של חמש שנים, המחירים זולים מהמחירים בארץ.
-
דקתלון באלברווילברור שעדיף לקנות בחו"ל ובמיוחד בדקטלון, המחירים זולים בחצי, רמת הציוד בינונית, אבל גם בישראל לא מביאים ציוד ברמה גבוהה, במיוחד לא בביגוד וכד' המותגים המובילים לא מגיעים לארץ, ובכלל בישראל באופן לא מפתיע המגוון מצומצם והמחירים יחסית גבוהים, וזה ניראה לי ברור והגיוני. אני באופן אישי לא קונה ציוד גלישה בדקטלון, כי זה לא מה שאני מחפש, אבל מצד שני הציוד שאני רוכש ברובו לא קיים בישראל ורק בחו"ל אפשר להשיג.
-
דקתלון = רמי לויזה לא מעדנייה ברמת אביב
אבל בשביל מה שאתה צריך - מושלם
-
מישהו היה בחנות הדגל של QUECHUA בדרך לשאמוניאשמח לשמוע רשמים