המצב בניס
-
היי,
שוקלים לנסוע לניס במאי אבל חוששים היות ושמענו שיש שם הרבה מוסלמים.
מישהו היה לאחרונה ויודע מה המצב שם?
תודה מראש

-
המצב בניסבכל אירופה יש מוסלמים והיום הרבה זה לא אומר שאם תסתובבו שם כמו עוד מאות אלפי תיירים מישהו ישים לב שאתם ישראלים וינתב אליכם שינאה , תשתדלו לא לדבר בקולי קולות בעברית ולא להסתובב עם מגני דויד וכתובות בעיברית רק ליתר ביטחון (בדרך כלל אף אחד חוץ מהפלסטינאים לא יודעים לזהות עברית או להבין שכתוב בעברית)
דרך אגב לפני שבועיים בקפריסין נסעתי במונית והנהג שאל אותי מאיפה אני -עניתי ישראל להפתעתי הוא ציין שהוא מלבנון וכל השיחה היתה איך האזור מפספס מזה שלא עושים שלום וכמה ישראל מפותחת לעומת לבנון וארצות ערב האחרות.
-
המצב בניסאתם זוכרים שגם בישראל יש הרבה מוסלמים?
-
המצב בניסועוד שאלה, האם ממליצים לנסוע לשם עם ילדים קטנים?
-
המצב בניסאפשר בהחלט למצוא אטרקציות לילדים באזור כגון דולפינריום ואושינריום אבל לא הייתי מדרג את המקום בראש אם הילדים הם מרכז הטיול.
אגב יש בניס גם מלא צרפתים...
-
המצב בניסבריביירה הצרפתית יש המון אטרקציות לילדים, מפארקים ועד שייט לאיים. דווקא את מרינלנד (הדולפינריום) אני לא אוהבת בגגל מופעי הלוויתנים. באופן אישי אני מחרימה אבל זהו פארק מרכזי. יש כאמור עוד הרבה. בקיץ עלול להיות צפוף. יש גם הרבה נוף באזור הריביירה כשקצת מתרחקים מהחוף. ניס מאוד יפה. הייתי בניס ומחוצה לה עשרה ימים לפני שנתיים. קורה שיש מפגש עם מוסלמים שיוצר מבוכה, אבל ניתן לדעתי לדלג על המהמורה.