לאס וגאס The Linq Hotel
-
שלום,
מישהו כאן מכיר או התנסה בשהייה במלון THE LINQ או בסביבתו?
מישהו יודע אם RESORT FEE מכסה עלות אינטרנט אל חויטי בחדרים? האם זה יהיה לכמה מכשירים בו שמנית (מחשב נייד+ אייפון)?
בברכה
-
לאס וגאס The Linq HotelThe Linq מלון פשוט שעבר שיפוץ יסודי, לא לנתי בו אבל אמור להיות בסדר, מיקומו מעולה.
האינטרנט הכלול ב-RESORT FEES הוא לשני מכשירים מקסימום (טלפון ו/או מחשב נייד ו/או טבלט). אם נרשמים במכשיר שלישי, צריך לשלם תוספת.
-
לאס וגאס The Linq Hotelתודה ראובן,
שמתי לב שרשום שהסכום נועד רק למכשיר אחד..
במקרה כזה אי אפשר לגלוש פעם בנייד ופעם במכשיר אחר באותו יום.
האם צריך להחליף בין שני המכשירים במהלך השהיה שם (ל 5 ימים)
-
לאס וגאס The Linq Hotelאיפה ראית לגבי מכשיר אחד ? אני נוהג לשהות בבתי המלון של הרשת ואמרו לי כל הזמן שאפשר שני מכשירים. גם אחותי שהתה לאחרונה ב-HARRAH'S הצמוד לו, שמשתייך לאותה הרשת (CAESAR'S) והשתמשה בשני מכשירים.
בכל זאת, אני חייב להתוודות שאני אישית לא השתמשתי בשירות זה כי אני לא משלם ריזורט פיז בגלל חברותי הותיקה במועדון של הרשת.
הנה מה שמצאתי בלינק של VEGAS.COM:
-
לאס וגאס The Linq Hotelהיי ראובן,..
תודה רבה על ההתיחסות.
מצאתי את זה באתר BOOKING כהערה בתחתית הדף:
Please note:
- Guests under the age of 21 can only check in with a parent or official guardian.
- The resort fee listed in the policy section also includes the following:
In-room WiFi for one device
In-room local calls
Fitness centre
- Your credit card will be charged immediately by the hotel for the required deposit amount. If the charge is unsuccessful, the reservation will be cancelled by the hotel.
- Breakfast-included rates have a 9.00 USD limit for two (2) guests per day. Breakfast credits are redeemable at the Nook Cafe or Nook Express. Please contact The LINQ directly for additional information regarding extra guest charges for breakfast. A limited selection of drinks and pastries are available for rooms that have the breakfast inclusion. Anything additional breakfast items will need to be purchased. -
לאס וגאס The Linq Hotelאז אם כתוב כך, כנראה שזה כך לגבי המבצע של בוקינג, להבדיל מביצוע הזמנה ישירות באתר המלון.
לגבי השימוש במכשיר אחד לכל התקופה או להחליף מכשיר מדי יום, זאת שאלה שצריכה להיות מופנית לפקידי הקבלה של המלון בעת ביצוע הצ'ק אין.