שאלה לגבי אוכל בטיסה
-
שלום,
במידה ונקנה בפריז גבינות/מעדנים האם מותר להעלות אותם לטיסה מפריז לישראל עם אל על? -
שאלה לגבי אוכל בטיסהכדאי שתקני גבינות שלא דורשות קירור, ותשלחי אותן עם המזוודה. הבעיה לא אל על אלא הבידוק הבטחוני בשדה התעופה. אני שלחתי בפעם האחרונה באל על מיונז (!) וקראו לי לפתוח את המזוודה לבדיקה.
רבקה -
שאלה לגבי אוכל בטיסהבטיסה האחרונה לקחנו איתנו שוקולד למריחה בשביל הילדים. ישר תפסו את זה בשיקוף ושלחו אותנו לפתוח את המזודה ולהראות מה זה. לא עשו שום בעייה, ובשניה שראו את הילדים ליד המזוודות כבר ניחשו שזה שוקולד למריחה עוד לפני שפתחנו את המזוודה. -
שאלה לגבי אוכל בטיסהלא נותנים להעלות גבינות למטוס במטען היד . רק במזוודה שנשלחת עם המטען. -
תודה על התשובות -
שאלה לגבי אוכל בטיסהגם אני מרבה לקנות גבינות ושאר מעדנים בביקוריי בחו"ל ותמיד העדפתי לשמור אותן במזוודה אשר נשלחת לבטן המטוס. לא מטעמים בטחוניים אלא מטעמי טמפרטורה- בבטן המטוס קר משמעותית לעומת תא הנוסעים. השיטה עבדה בהצלחה עד כה, גם עם גבינות "עדינות" יותר שדורשות קירור. -
השיטה עובדתגם עם נקניקים- לא רק הקשים, בשרים משובחים, רביולי...
ותמיד יש עדיפות לאריזות ואקום שמוסיפות עמידות...- כלומר- בהיבט הזה- קניות מדף בסופר ולא קניות דוכן בשוק... -
שאלה לגבי אוכל בטיסהכדאי רק שיארזו את הגבינות בואקום ולשלוח עם המזוודה בגלל הטמפרטורה. בתאבון.