מעיל ומכנס סקי
-
היי, אני בבנסקו השבוע, והבנתי שהמחירים פה ממש טובים, ולכן אני רוצה לקנות חליפת סקי. אני קצת לא מבין מה נחשב למעיל ומכנסיים טובים.. לפי מה שאני מבין, העמידות במים זה חשוב, הרוב שראיתי היו 10,000 וכיסים במקומות נוחים. מה עוד אני צריך לקחת בחשבון כשאני קונה מעיל ומכנס סקי ועל אילו חברות הייתם ממליצים? (אני ראיתי למשל של icepeak ב 300₪ בערך)
ועוד דבר קצת פחות קשור, קניתי נעלי סקי nordica cruise 60 ב400₪, מה אתם אומרים על הנעל עצמה, ועל המחיר?
אגב, אני ברמת מתחיל, ועושה סקי ״רגיל״.
תודה רבה מראש!
-
מעיל ומכנס סקינעל מצוינת, בארץ המחיר פי 3 ויותר...
-
קנית נעל במחיר מצויין, אבל גדולה מדילגבי החליפה - 10K זה די והותר. לא צריך יותר.
לא הייתי אף פעם בבולגריה, כך שאיני יכול לחוות דעה האם המוצרים מקוריים (עודפי שנים קודמות) או זיופים סיניים. אייספיק הוא מותג פיני.
חשוב שתבדוק את איכות הבד - האם נראה מספיק קשה. האם הרוכסנים נראים עמידים. האם הכובע מתפרק.
-
מעיל ומכנס סקיבתור מישהו שלא ממש מבין הייתי נזהר מאד מקנייה בבולגריה - מנסיון.
אני - בתור מישהו שגם כן לא ממש מבין - רכשתי שם בשנה שעברה כפפות של icepeak במחיר מעולה.
רק מה, השנה ש"חנכתי" את הכפפות האלו בשלג גיליתי שהן לא שוות אפילו שקל כי הן לא אטומות ולא מחממות.
בקיצור .... בבולגריה צריך להיזהר מה ואיפה קונים ולא להתפתות על המחיר הזול.
-
מעיל ומכנס סקינניח הציעו לי חליפה של Icepeak ב 450₪, עכשיו איך אני אמור לדעת שזה טוב?
-
מעיל ומכנס סקיאני לא מכיר את המותג הזה, אבל אם הוא משהו רציני, דבר ראשון הייתי בודק אם הדגם הספציפי הזה באמת קיים באתר החברה . ולא אזה סתם מעיל שהדביקו לו תווית. 450 שח זה מחיר זול למעיל טוב. לחליפה זה פשוט זול מדי, זה די אומר שמדובר בזבל. כלל אצבע בשביל לדעת אם הביגוד איכותי הוא לבדוק את הרוכסן. למוצרים טובים יש רוכסן של YKK
-
מעיל ומכנס סקיינאי, איפה בדיוק רואים את הסוג של הרוכסן? זה כתוב עליו איפשהו?
-
אגב, בחנות קולומביה בסילברת'ורן קניתי מכנסי סקיבכ 25 דולר ומעיל סקי ב 41 דולר. כולם עם ה omni shield המעולה. כך שבהחלט יש מציאות. השאלה היא רק איפה.
-
אגב, בחנות קולומביה בסילברת'ורן קניתי מכנסי סקימה שלא פחות חשוב מהאטימות הוא הנידוף של הלחות החוצה מהחליפה. כי בזמן הסקי אתה מזיע ולאחר כמה זמן אם אין נידוף טוב של הלחות החוצה, הזיעה מצטברת בתוך החליפה.
-
מעיל ומכנס סקיאלדד, כן כתוב על הרוכסן YKK.
על כל ציוד (מקורי ) של קולומביה ספיידר .. או כל בגד חברה רצינית כנראה.
לא קשור לסקי, גם בגדי ילדים איכותיים, תיקי טיולים.