מנפלאות הויזה לסין - טרי טרי
-
הנוסעים בזוג המבקשים ויזה לסין צריכים להמציא הזמנה לבית מלון עם שני השמות עליה. למי שיש לו חשבון ב hotels.com וב booking.com מקבל אישור הזמנה על שם המנוי. ולא עוזר שיש כרטיסי טיסה ע"ש כל אחד לחוד.
והסינית דוברת העברית הממינת את המסמכים - אזרחית ישראלית. סתם נחמד.
-
מנפלאות הויזה לסין - טרי טרימעניין מאוד.
בשנים קודמות (לפני שנה ולפני שנתיים) בכלל לא הסתכלו על הזמנות של מלונות.
-
מנפלאות הויזה לסין - טרי טרילכל יעד בסין בנפרד או רק ליעד אחד.?
זה מזכיר לי את אוזבקיסטן הייתי צריך לקבל אישור שיצאתי משם שגרתי במלון אחרת קונסים אותך...
-
מנפלאות הויזה לסין - טרי טריבוריס, אכן כבר נאמר - כל ביקור שם מספק תובנות חדשות. אני חושב שכל ניואנס כזה חשוב לבאים אחריך.
רוני, לא יודע. אני צפוי להיות רק בביג'ינג לכמה ימים בודדים.
לעומת זאת כרטיס הטיסה (הפיקטיבי, בינתיים) שלי החוצה מסין הוא מבייג'ינג עם קונקשין בשנחאי. את זה היה לה קשה להבין שזה לא עוד כניסה וזה לא אומר שאני אשאר בסין.
דרך אגב, את בעיית הזמנת המלון פתרתי ע"י התקשרות לhotels.com. הסברתי את הנושא והמוקדן שלח לי מיד במייל את התיקון הדרוש. תמורת 10ש"ח גם הדפסתי את המסמך החדש בסוכנות הנסיעות הסמוכה - בן יהודה 213.
כמעט כל אחד שהיה איתי בתוך הקונסוליה גם עבר דרך אותה סוכנות וגם השאיר 10ש"ח עבור מסמך זה או אחר.
-
מנפלאות הויזה לסין - טרי טריקומוניסטים נשארים קומוניסטים
-
מנפלאות הויזה לסין - טרי טרימעניין אם גם מאמא וילד תהיה להם דרישה דומה... האם הם חושבים שיש סכנה שהילד יגור בנפרד

-
מנפלאות הויזה לסין - טרי טרירוני לנו החזירו את טפסי ההזמנה מבוקינג והיא אמרה שאין צורך בהם
-
מנפלאות הויזה לסין - טרי טריזו לא הנקודה. הנקודה היא שלמרות מה שאדם חושב שהוא יודע ומכין - תמיד יש שם הפתעות.לכן צריך להגיע לשם מכוסה במקסימום.
אני לא רוצה לחשוב שכל הכוונה היא לפרנס את סוכנות הנסיעות שגובה 10 שקלים להדפסת דף. כי הרי בסוף הכל נפתר, והם גם יודעים שאת הזמנת המלון, כמו את כרטיס הטיסה ניתן לבטל.
אז מה כל הסיפור שלהם?
-
ה10 שקלים רוניבטח זו שעבדה כשאתה היית היא גיסתו של עובד הסוכנות.
כשמי שהוא אחר יושב שם הוא לא צריך מסמכים כי הוא לא דואג לסוכנות.
לא רק בקמבודיה/לאוס ויטנאם גובים עבור X או Y אוZ ..........
-
מנפלאות הויזה לסין - טרי טריקפיטליסטים נשארים קפיטליסטים.
מנצלים את הצורך בהדפסת מסמך וגובים 10 ש"ח עבור הדפסה של עמוד.
בקרוב תהיה מחאה חברתית ויפתח סניף קופיקס. כלומר... Copyix

-
נכתב שזו אחת הדתות שעובדות היטב בעולם... -
נכתב שזו אחת הדתות שעובדות היטב בעולם...הי רוני!
כמה עלה לך להוציא את הויזה דרך השגרירות ישירות?
ואם יש לי כרטיס טיסה להונג קונג וכרטיס חזרה מהודו (דלהי), נראה לך יעשו לי בעיות?
-
מנפלאות הויזה לסין - טרי טריאורלי, מתי זה היה שאמרו שאין צורך?
-
מנפלאות הויזה לסין - טרי טריעכשיו זה מזכיר לי שבפעם האחרונה שהייתי שם אמרו לי שצריך צילום של הדרכון, ושלחו אותי לצלם בסוכנות.
-
מנפלאות הויזה לסין - טרי טריסתיו, 100₪ לויזת 3 חודשים תוקף, 30 ימי שהייה, כניסה אחת.
-
מנפלאות הויזה לסין - טרי טריבשבוע שעבר הגשתי בקשה והשבוע לקחתי אותה
-
מנפלאות הויזה לסין - טרי טריכנראה החליטו שחנות הצילום הרוויחה מספיק לאותו שבוע
) -
מנפלאות הויזה לסין - טרי טריהבאנו לשם גם צילומי הזמנות מבוקינג וגם דף עם מסלול מפורט היא החזירה את שניהם ואמרה שאין צורך ורק רשמה בטופס את הערים הגדולות שנהייה בהם והתאריכים
-
מנפלאות הויזה לסין - טרי טרייש בחור שאני מכיר שעובד בשגרירות שלנו בביגי'ן
אני אגיד לו שכל מי שמגיע לבקש ויזה לישראל יצטרך לתרגם את המסכים לעברית ואידיש...
אגב אצלנו בבית הכנסת מתפלל גר יפאני שהוא מרצה לאידיש ועברית בבר אילן .. הוא מדבר אדיש כמו במאה שערים
-
מנפלאות הויזה לסין - טרי טרירוני אני חושב שראוי לתרגם גם לאמרית