קרוז לקאריביים
-
שלום,
אנו בני זוג בני מעל 50 שמתכננים קרוז בקיץ הקרוב של 4-5 ימים ממיאמי אך עם כמה שפחות לילות בים וכמה שיותר ביקורים באיים.
נשמח לקבל המלצות.
מיכה
-
קרוז לקאריבייםכדאי להכנס לאתרים של חברות השיט כמו קרניבל ורויאל קאריביין ולבדוק מסלולי שיט שמתאימים לתאריכים שלכם. אפשר למצוא שיט שכל יום יורדים באי ואפשר גם עם יום מנוחה באמצע. אנחנו היינו בשיט של קרניבל לקריביים המערביים של שבוע והיו 2 ימי ים ו- 3 איים.
-
קרוז לקאריביים -
קרוז לקאריבייםהי מיכה
מה שסימה כתבה זה נכון
כאחד שמתעסק בזה הרבה--רויאל קאריבין שולטים בשוק. הן מבחינת אכות האוניות, השרות, ההופעות ב רמה של ברודווי ובכל מה שמסביב.
קארניבל גם נחמדה-במידה ומזמינים הרבה זמן מראש לאוניות הגדולות שלהם כמו ה BREEZE--אז שווה לקחת. לא היתי ממליץ על האוניות ה קטנות שלהם שזה ממש אוניות עם הרבה צעירים PARTY BOAT
מקווה שזה עוזר
-
קרוז לקאריבייםלמעשה השאיפה היא כמה שיותר לילות בים (כדי שיהיו כמה שיותר ימים בחוף).
-
מישהו מכיר את ה-VALOR של הקרניבל?אנחנו זוג בגיל 55 מתכוונים באפריל לצאת לקרוז של שבוע מאורלנדו וזו האניה שיוצאת בתאריך הכי מתאים. אשמח לתגובות
-
navachaחוות דעת באנגלית אפשר לקרוא ב-CRUISE CRITIC
אין קרוזים מאורלנד.
-
הייתי על הואלורמצרפת את סיכום הטיול שלנו .
מוזמנת לקרוא על הקרוז מפוסט מס' 12.
בפוסט 13 ריכזתי את הטיפים מהקרוז
אושרה
-
הייתי על הואלור בספטמבר 2013 מפוארטו ריקו,היה טיול מעולה. אמנם הספינה לא הכי מפוארת, וקצת מיושנת, אבל החוויה עצמה היתה מעולה- ההופעות היו ברמה גבוהה מאד, האוכל היה משובח, הירידות לחוף נבחרו בהתאם, וגם החופים היו אחלה.
בקיצור, אם הפאר וההדר פחות קריטיים לכם, אלא החוויה, תהנו מאד מאד.
-
אושרה - הטיפ שלך בפוסט הראשון - קורע !בפסקה הראשונה והשנייה, בפוסט הראשון,
העצה המקורית של איך לשפר את חווית הצק אין והשהות בטמינל בישראל,
ובהמשך גם לקיצור ביקורת הדרכונים בארה"ב....
-
אושרה - הטיפ שלך בפוסט הראשון - קורע !תודה,
אני דווקא אוהבת את החלק שמדבר על הפנסיה