ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סים מקומי לאנגליה

פורום טיולי משפחות
    7
    9
    3005
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • פסגות מושלגות
      פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

אנחנו נוחתים בלוטון בסביבות 12 בלילה, ישנים במלון ליד שדה"ת, ולמחרת בבוקר שוכרים רכב בשדה"ת. יש למישהו המלצה איפה ומתי אפשר לקנות סים מקומי? יש למישהו המלצה איזה סים כדאי לקנות? (נצטרך גלישה ואולי כמה שיחות טלפון באנגליה)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יערי
        יערי נערך לאחרונה על ידי

סים מקומי לאנגליה

סים של חברת "3" tree עושה מצויין את העבודה http://www.three.co.uk/

• jenn
          jenn נערך לאחרונה על ידי

סים מקומי לאנגליה

https://www.giffgaff.com/goodybags/12pound-goodybag

שנת 2016 מסתמנת כשנת אנגליה בפורום wink

• ג'מוס
            ג'מוס נערך לאחרונה על ידי

סים מקומי לאנגליה

אנחנו קנינו בחנות וודאפון בקניון בלוטון. 3 דקות נסיעה מהשדה. 

http://www.themall.co.uk/luton/visiting/getting-here/

• uri58
              uri58 נערך לאחרונה על ידי

סים מקומי לאנגליה

שלום אני כעת נמצא בלונדון את הסים רכשתי בשדה התעופה בלוטון. יש שם נציגים של חברת libara באולם קבלת פנים. עלות 10 2 ג'יגה גלישה ושיחות

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

סים מקומי לאנגליה

למה שווקא סים מקומי?

גולן "הכל כלול גם בחול" בעלות של 100-150 ש"ח (תלוי אם צריך לקנות סים וכו') ואתם יוצרים מהארץ עם טלפון עובד. בלי לרוץ בחצות לקנות סים, בלי לחכות לבוקר שיפתחו ובינתיים אתם בלי טלפון. ובקיצור 0 בלי דאגות.

בעיניי זה פתרון מעולה ואני מתכוון ליישם אותו בלוטן כשאגיע בקיץ (אם הדיל עוד יהיה בתוקף).

נכון - זה לא כולל שיחות מקומיות. אבל כן את כל השאר. ומרגע שיש גלישה אפשר גם למצוא פתרונות זולים עד חינמיים לשיחות מקומיות

• פסגות מושלגות
                  פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

סים מקומי לאנגליה

תודה לכולם.

יערי ו-jenn, נבדוק את המותגים הספציפיים. אני מניחה שבלונדון אין בעיה של קליטה באף חברה. יש לכם מושג אם הקליטה טובה גם באזור הקוטסוולדס?

ג'מוס, איזה כיף לשמוע את "קולך" מפעם לפעם. Smile שמתי עין על ה-Mall הזה בלוטון לקניות אחרות ודווקא נשמע ממש מתאים גם לסים, אז רצתי לבדוק, ומסתבר שלרוע מזלנו היום שאחרי הטיסה הוא יום ראשון, והחנויות שם נפתחות ב-11:00. בשעה כזאת אני כבר ממש מקווה להספיק להיות בתוך לונדון, וכמו שהזהירו אותי מומחיות לונדון - אם אני מתעקשת להכנס ללונדון עם אוטו (לא!!!!!!!!!! Wink) אז לפחות כדאי שאשתדל לתפוס את שעות הבוקר המוקדמות... בכל אופן, אם כבר אז אשמח לשמוע אם ה-Mall הזה בטוח לישראלים, או שמדובר בלב שכונה מוסלמית ג'יהאדיסטית?

uri58, גם אני רוצה להיות כבר עכשיו בלונדון. Smile אם אתה עוד קורא, האם יש סיכוי שאפשר לקנות את הסים באולם קבלת הפנים אחרי השעה 12 בלילה כשאנחנו נוחתים? לחלופין, האם יש גישה למקום למחרת בבוקר כשנבוא לקחת את הרכב, והאם זה פתוח ביום ראשון בבוקר? משום מה אני לא מוצאת מידע מדויק באינטרנט.

אנשים טובים, אתה באמת פותר לי חלק מהבעיות המציקות של קניית הסים, ואולי גם את השעות המתות שלוקח עד שהוא נכנס לפעולה. מצד שני אני מהססת מהמון סיבות:

1. אין לנו סים של גולן אז עבורנו זה גם יקר וגם פרוצדורה מציקה מול גולן גם בהלוך וגם בחזור.

2. גולן לא בשיאו כרגע, ופחות סומכים עליו.

3. נדמה לי שקראתי בפורום כל מיני חוויות של משתמשי גולן שהסים לא עבד להם במכה ראשונה והיו צריכים לדבר עם התמיכה הטכנית של גולן עד שזה עבד. אין לי כוח לבלגנים כאלה בחו"ל.

4. על איזה רשת הם עובדים באנגליה, ומה איכות הקליטה בקוטסוולדס?

5. לגבי שיחות טלפון - איכשהו בחו"ל עד היום אין לנו נסיון טוב עם פתרונות טכנולוגיים מתוחכמים. משום מה הם לא עובדים לנו ברגע האמת, ולא מתחשק לי לעשות שמיניות באויר כדי לצלצל לבעלת הצימר בסקייפ או באמצעים אחרים. בסוף אני פשוט אתקשר מהמספר בארץ. אם יהיה לי אינטרנט מקומי בזול, אז לא אכפת לי לבזבז כסף על שיחות ספורות ביוקר, אבל לשלם ביוקר גם על האינטרנט וגם על השיחות זה כבר טיפשי, לא?

• אנשיםטובים
                    אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

סים מקומי לאנגליה

אין לי מושג עם מי יש לגולן הסכם ו/או איך הקליטה. אני מניח שבלונדון לא צריך לדאוג וזה בערך כל הטיול שלי יהיה.

אני לא מוטרד מזה שגולן לא בשיאו. כרגע אני לא רואה מצב שהם לא מכבדים הסכמים. מה יהיה עד הקיץ - אני לא יודע. אבל אם כשנוסעים המצב כמו היום אני באופן אישי לא מוטרד

גם לי היו בעיות עם גולן, אבל לפני 4 שנים כשרק התחיל סיפור הנדידה שלהם. בקיץ האחרון ביער השחור (3 מדינות) הוא עבד בלי בעיה. משום מה היה צריך לפעמים לכבות ולהדליק כשעובדים מדינה. אבל זו לא נראית לי בעיה, וודאי שזו לא בעיה כשנוסעים למדינה אחת

לא חייבים להיות בגולן. לפני הנסיעה קניתי סים מיוחד לאחד הטלפונים (במספר חדש), וביטלתי אותו (אפשר גם באינטרנט) יום אחרי שחזרנו. עלה לי ביקור בבאג לפני, ועוד חצי שעה באינטרנט אחרי שחזרנו. כל עוד קונים את הסים ומבטלים אותו תוך פחות מחודש משלמים בסך הכל על חודש (99 שח) + סים (50 שח) וביחד 150 שח. מה שכן - אם הטלפון לא של גולן צריך להפעיל את הסים עוד בארץ (אפשר גם שעתה לפני) כדי שיקבל את ההגדרות של גולן.

היתרון הוא שזה עובד מרגע הנחיתה, בלי הבעיה של חצות/יום ראשון. בלי צורך לבזבז זמן בבוקר על קניית סים וכו'. קניית סים זה אף פעם לא עניין של 5 דקות. בפועל לרוב אני מבלה כמעט חצי שעה בחנות (לא מדבר על להגיע לחנות)

,

המחיר של 150 שח נראה לי מאד סביר. אולי אפשר למצוא דיל מקומי בפחות. אבל זה עדיין סכום שבעניי סביר, ושווה את הנוחיות

כמובן - אני לא איש מכירות שלהם, וגם לא נותן אחריות Smile

• yona777
                      yona777 נערך לאחרונה על ידי

סים מקומי לאנגליה

בחנוכה (דצמבר) הייתי שבוע בלונדון, והשתמשתי בסים של גולן. עבד מצוין, וכולל שיחות מחו"ל לארץ, ומהארץ לחו"ל, וכמובן גלישה. כשהייתי צריך ליצור קשר בתוך אנגליה השתמשתי בווטסאפ. אני ממליץ.

לא מתקלתי בשום בעיות טכניות. ברגע שנחתנו והדלקתי את הטלפון, הסים זיהה את הרשת המקומית והתחבר אליה.

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון