ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פרטים על חברת אייר אירופה

פורום דרום אמריקה
    2
    2
    7531
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • vilnerj
      vilnerj נערך לאחרונה על ידי

כמו הרבה אנשים שמתכננים את הטיול הגדול שלהם לדרום אמריקה, גם אני נתקלתי בהצעה המפתה לטיסה על החברה עלומת השם "אייר אירופה" וגם אני חיפשתי בפורומים ובאינטרנט מידע ותגובות על החברה והטיסה (חיפושים שלא העלו תוצאות מספקות). בכל מקרה, על מנת ליצור קצת סדר אני אפרט כל מה שהצלחתי להבין על החברה...
      אז ככה, קודם כל לפלוסים:
      1. החברה מאוד זולה - מדובר בחיסכון של בין 200-400$ לעומת כרטיסים של איבריה, אייר פראנס ובריטיש איירוויז.
      2. כל שינוי תאריך בחברה (לפחות ההצעה שהציעו לי) עד לתקופה של שנה הוא חינם. רב החברות גובות כ-50$ על שינוי תאריך.
      3. מדובר בחברה אשר נמצאת בברית החברות SKYTEAM בתור שותפה של אייר פראנס. ניתן להסיק כי אם חברה מתקבלת לברית חברות ועוד כשותפה של חברה גדולה כמו אייר פראנס, אין סיבה לא לסמוך עליה.
      עכשיו למינוסים:
      1. לעומת הפלוס הגדול של שינוי תאריך בחינם, אייר אירופה היא החברה היחידה (לפחות שאני שמעתי) בה לא ניתן לשנות את יעד הטיסה. מה הכוונה - נניח שנסעתם ת"א-בואנוס איירס וחזרה תכננתם ריו דה ז'נירו - ת"א. באמצע הטיול החלטתם לחתוך לקולומביה ולחזור לארץ משם - אי אפשר. ברגע שהחלטתם על יעד ממנו אתם חוזרים, לא ניתן לשנותו. יתרון למי שסגור על מסלול..חיסרון למי שלא (למרות שבהפרש המחירים ניתן לקנות כ.טיסה פנימי).
      2. בהמשך לנק' הקודמת, במקרה חירום בו חס וחלילה נפצעתם, נמאס לכם, בא לכם לחזור לארץ, בחברות כמו איבריה ניתן לשנות את היעד והתאריך ללא בעייה ולחזור תוך כמה ימים הביתה מהמדינה בה אתם נמצאים...באייר אירופה המצב יותר מסובך.
      3. מכיוון שאייר אירופה הינה חברה קטנה יחסית, מס' הטיסות שלה לדר' אמריקה ומדר' אמריקה מוגבל, מה שאומר שבמידה ותשנו תאריך מס' התאריכים הפנויים יהיה מצומצם יותר.
      4. פה ושם רשמו שהאוכל מזוויע - תביאו סנדוויצ'ים למקרה חירום..למרות שלפי מה שהבנתי לא היו תלונות על האוכל בטיסות הארוכות...לדר' ומרכז אמריקה.

אממ...נראה לי סיכמתי כל מה שמצאתי...
      לגבי מחירים, למיטב הבנתי טיסות מתחילות מ-1200$ על 1300$...תנסו להזמין מוקדם ככל הניתן ואל תתביישו לבדוק עם מס' חברות ולהתמקח! רק שימו לב כי אם עשיתם שיריון מקומות בחברה אחת, אל תעשו שיריון של מקומות נוספים בחברה אחרת! במצב כזה נוצר דאבל בוקינג והחברה יכולה לבטל את המקומות...

בכל מקרה, מקווה שעזרתי לאי אילו מיואשים שחיפשו מידע..

שתהיה טיסה נעימה!
      • אתר וויקי על אייר אירופה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lebron9
        lebron9 נערך לאחרונה על ידי

פרטים על חברת אייר אירופה
        קראתי על אנשים שאיבדו מזוודות בטיסות מישראל עם החברה הזו...
        לא האמנתי עד שזה קרה גם לי בטיסה לברצלונה...
        בזבתי יומיים בשיחות איתם ושום דבר לא זז עד שממש דרשתי
        לדבר עם המנהל שיזיז שם משהו.

בקיצור...להתרחק!
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון