קוסטה ברווה
-
שלום לכולם
אנחנו נוסעים ל- 5 ימים לברצלונה במאי
האם כדאי לישון בקוסטה ברווה או בברצלונה ?
מה המרחק בין קוסטה ברווה לברצלונה וכיצד מגיעים מאחת לשניה?
תודה, מירי -
קוסטה ברווההיי,
אני חושבת שכדי להנות יותר מברצלונה, לבלות בעיר גם בערבים/לילות, עדיף ללון בעיר עצמה. כמובן יש כאלה שיחלקו עלי.
יש רכבת יעילה לעיירות בקוסטה ברווה הקרובות לברצלונה, והיא גם לא מאד יקרה, אבל זה לא כמו להיות במרכז העינינים בברצלונה עצמה.
טיול נעים בכל מקרה! -
בלי ספק- עדיף לינה בברצלונה מאשר בקוסטה ברווהבלי שום ספק, לאחר ניסיון- עדיף שינה בברצלונה
גם אם זה דורש פשרה-כלכלית, ז"א- מלון פחות מפואר..
ואולי לילה אחד בקוסטה ברווה
ברצלונה מדהימה ולמרות שהתחבורה הציבורית מאד נוחה שם, היא מסתיימת בקיץ באיזור 23 אם אני לא טועה, אולי קודם לכן..
אם בכל זאת קוסטה ברווה.. העיירה סנטה-סוזנה רדומה לחלוטין בלילות (וזה היה בקיץ!) מלאה במבוגרים-בריטים.. -
קוסטה ברווההשאלה מה אתם הולכים לעשות בחמישה ימים אלו.
אם הכוונה להיות רק בברצלונה כולל חיי הלילה, אז מטבע הדברים עליכם ללון בעיר עצמה.
אם חלק מהימים אתם נוסעים לטייל ברכב או ברכבת במחוז קטלוניה וחיי הלילה לא ממש חשובים לכם שיהיו בברצלונה עצמה ההמלצה שלי על לינה בעיירות לורט דה מאר או טוסה דה מאר שהן עיירות תוססות ביותר ויש בהן כל מה שצריך וחודש מאי אתם כבר בעונה (מה שנאמר על סנטה סוזנה נכון), בלורט דה מאר יש גם קזינו למי שרוצה, יש מועדוני לילה ברמה גבוהה עם מופעים מושקעים מאוד.
אז אפשר ללון בקוסטה בראוה שזה הרבה יותר זול מאשר בעיר ואליהן יש גם דילים מהארץ, לטייל יומיים בברצלונה עצמה כאשר כל יום סעו אליה ברכבת הפרברים במחיר מצחיק של כ-6 יורו לכרטיס הלוך ושוב ממש לככר קטלוניה שבתחילת שדרת הרמבלה, ויתר הימים תשכרו רכב וטיילו ברחבי קטלוניה.
-
קוסטה ברווהמצטרפת להמלצת נירית.
עדיף כמובן, בברצלונה, שגם 5 ימים אפשר למצות בכיף.
ממליצה על נסיעה למונסרט.
ממליצה על מלון רגינה בכיכר קטלוניה, נגיש לכל אתרי התיירות. -
קוסטה ברווהמסכימה עם קודמי, פעם ראשונה בברצלונה לקחנו מלון די רחוק ובזבזנו המון זמן בדרכים. בפעמים הבאות לקחנו מקומות סמוכים לרמלס והיינו בעיניינים מרגע שיצאנו מהמלון.
שרות הרכבות ממש מעולה אני יכולה להמליץ על נסיעה ברכבת לפיגוורס למוזיאון התאטרון של דאלי כמו כן ניתן לקחת רכבת למונסרט.
בכל מקרה ניתן להישאר בברצלונה עצמה היא מלאה וגדושה גם ליותר משבוע.
תבלו בנעימים -
לגביי לורט דה מר וטוסה דל מר
לגביי לורט דה מר וטוסה דל מר,
במיוחד במאי- הן רדומות לחלוטין!
עד אמצע יולי, דיי משעמם שם והים / הנופים לא שונים בהרבה מהמוכר לנו בארץ..
ברצלונה מדהיממממההה וכמו שכתבו לפניי, בהחלט גדושה מספיק ל5 ימים..
אם בכל זאת להכיר את קוסטה.. יש הפלגות לטוסה דל מר וכמובן רכבת לאיזור.. הייתי מוותרת בהחלט... -
לגביי לורט דה מר וטוסה דל מרהנופים היותר פראיים, מרשימים ויפים לדעתי נמצאים ברצועת החוף הצפונית והמרוחקת מברצלונה, עד הגבול עם צרפת. החלק הדרומי הקרוב יותר לברצלונה, הרבה פחות יפה. (למרות שהתרשמתי שדווקא שם מטיילים הישראלים יותר). אבל גם באזור טוסה ויורט הים נקי יותר מאשר בארץ...ובקיץ החופים בהחלט נעימים.
ובחמישה ימים, בהחלט הייתי מבלה 4 בברצלונה עצמה, ויום אחד נוסעת למונטסראט, קל ונוח להגיע עם רכבת ורכבל. -
ועוד לגבי לורט דה מרבהחלט עיירה נחמדה.
אבל ממה שזכור לי אין שם תחנת רכבת אלא צריך להגיע קודם לעיירה הסמוכה בלאנס. כך שאם המטרה היא לא קוסטה בראוה ואין רכב זה טרטור.
ממליצה בחום לגור בברצלונה.