למבינים ברכבים
-
למשפחה בת 2 מבוגרים ושני ילדים (9,6) מבחינת גודל ונוחות מה עדיף?
RENAULT SCENIC 5 PAX מקבוצת IVMR
או
VOLVO V50STW מקבוצת SWMR
הפרש של 60 אירו ל-10 ימים בין הרכבים
-
למבינים ברכבים1. כמובן אני היתי בוחר בוולוו כי הוא קלאס אחד יותר גבוה מהרנו. רק אם ברצונך לחסוך בדלק אז קח את הרנו.
2. מי מבטיח לך שתקבל בדיוק את הרכבים האלה? החברות בדרך כלל מתחייבות רק לקבוצה ולא לדגם ספציפי.
3. סתם שאלת סקרן. מה הסיבה שבחרת בדגמים ידניים ולא אוטומטיים?
-
למבינים ברכביםנתון חשוב מאוד נוסף זה כמות המזוודות והטרולי שיהיו לכם.
-
למבינים ברכביםבאירופה רכב ידני משמעותית יותר זול מרכב אוטומטי.
באמריקה להיפך. ידני זה רק ברכבים ספורטיבים מיוחדים.
-
למבינים ברכביםקח בחשבון שחברות השכרת הרכב לא מתחייבות על רכב ספציפי אלא על קטגוריה.
אני אישית מעדיפה בהרכב שלנו (2+2) את המיניואן IMVR, בעיקר כי הילדות שלי חושבות שזה מגניב יותר (בארץ אנחנו נוסעים בפריוס אז רכב גבוה נראה להן שוס).
אנחנו לא נוסעים עם כמויות גדולות של ציוד.
-
בהסתייגות: אני לא מבינה גדולה ברכבים -
למבינים ברכביםלדעתי שני הסוגים יספיקו אם יש לכם 2 מזוודות
-
למבינים ברכביםאני מעריך כי יהיו לנו שתי מזוודות ושני טרולי
אכן אין התחייבות של חברת ההשכרה לדגם הרכב, פשוט חשבתי "להתפנק" בעוד 60 אירו לשבוע.
לגבי עניין הידני, גם בארץ אני נוהג על רכב ידני כך שאני רגיל, גם שנה שעברה עשינו טיול בצפון איטליה והדולומיטים ברכב ידני ולא היתה בעיה גם בדרכים הקשות של הדולומיטים.
-
למבינים ברכבים- המכוניות של חברת רנו הן בעלות תאי מטען גדולים יותר מאשר של וולוו .
- תא המטען של הסניק בנפח 470 ליטר ומתאים לשתי מזוודות גדולות ואחד קטנה .
ראה מידות המזוודות בסוף הרשימה .
- תא המטען של הוולוו רק 417 ליטר .
-
למבינים ברכביםאני הייתי בוחר ב...
RENAULT SCENIC 5 PAX מקבוצת IVMR
רכב יותר גבוה
חווית הנסיעה לנוסעים תהיה גבוהה יותר
-
למבינים ברכביםיש שיקול נוסף.
עבור הישראלי הבורגני הממוצע, רנו זה רכב סטנדרטי. בעוד וולוו זה רכב יוקרה. לפעמים אנחנו רוצים בטיול בחו"ל קצת לשדרג את עצמנו מבחינת חווית הנהיגה - ומהבחינה הזו לוולוו יש יתרון מובנה. [כמובן זו אמירה כללית, יתכן מאוד שהרכב הפרטי שלכם בבית הוא וולוו ולא רנו...]
בטיול האחרון קיבלתי רכב Volvo XC60 שזה רכב SUV נחמד של וולוו שאני לא יכול להרשות לעצמי כאן בישראל, כך שגם ברכב הייתה לי חוויה בחו"ל. אגב, נכנסו לתא המטען שלו 3 מזוודות גדולות 28'' ועוד 3 טרולי ממש בקלות.
כמה יעלה לך "להתפנק" לרכב כזה?
-
למבינים ברכביםתודה עמיחי, מאיזו קבוצה הוולוו שקיבלת?
-
למבינים ברכביםאני חושב שהקטגוריה של הרכב הזה משתנה בין חברה לחברה וגם בין מדינה למדינה. לא כתבתם היכן אתם שוכרים - אבל אני מניח באיטליה?
ההזמנה שלי לאוויס בהולנד הייתה לרכב מפנק:
Full Size Wagon - Volvo V70 or similarוקיבלתי XC60 שהוא SUV. רכב שבארץ אני לא יכול להרשות לעצמי.
-
למבינים ברכביםתודה לכל העונים והעוזרים