האי קאפרי
-
האם כדאי להגיע לאי קאפרי דרך נאפולי או דרך סורנטו?
והאם ניתן להגיע לרומא מסורנטו? או מנאפולי בלבד? -
האי קאפריאנחנו הפלגנו מסוןרנטו לקאפרי
אני מניחה שגם מנאפולי .. אבל אם אתם מתכוונים לטייל בדרך אמלפי ..לא כדאי ללון בנאפולי ..זו נקודת קצה שלא תשרת אתכם
מצרפת את הסרנדה שלנו - אולי תוכלו לגזוןר רעיונות
טובה
-
האי קאפריתודה רבה!
-
האי קאפריבנוסף למערבורת מסורנטו, יש הפלגות (יותר ארוכות) גם מנאפולי.
הנסיעה בתחבורה ציבורית מרומא לסורנטו עוברת דרך נאפולי
-
האי קאפריאני הייתי לילה בנאפולי, בבוקר לקחתי מעבורת לקאפרי, בערב מעבורת מקאפרי לסורנטו, ומשם אוטובוס ללינה באמאלפי. בקיץ יש גם מעבורות מקאפרי ישירות לאמאלפי.
-
האי קאפריהיי אלעזר, זה האמת פחות או יותר מה שתכננו ,
ביום הראשון לקחת רכבת מרומא לנאפולי ומשם מעבורת לקאפרי , ולאחר סיור מעבורת לסורנטו ללינה.
ביום השני אוטובוס מסורנטו לפוזיטאנו ואז לאמאלפי וחזרה לסורנטו ללינהביום השלישי אוטובוס לפומפיי (יש מסורנטו?) ומשם חזרה לרומא.. (יש רכבת מפומפיי לרומא? או דרך להגיע חזרה לרומא?)
איך זה נשמע לך ?
תודה רבה לעוזרים!
-
האי קאפריההניידות בתחבורה הציבורית תגזול מכם המון זמן. לא בטוחה שהתכנית שלך מעשית בתחבורה ציבורית.
מציעה אם אין מניעה, לשכור רכב. זה לא מאד יקר ולא בטוחה שיעלה פחות מהתחבורה הציבורית.
לקאפרי צריך לשמור את היום עם מזג האויר היותר טוב מבין הימים שברשותכם. רכב שכור יתן לכם גמישות בתכנית.
-
האי קאפרייש רכבת של Circumvesuviana מנאפולי לסורנטו דרך פומפיי. לפי המידע ברשת,מקום מיועד לכייסים - להזהר עם דברי הערך.
-
האי קאפריהי יוסי,
סליחה על האיחור בתשובה.
אני נחתתי ברומא בערב ומיד עליתי לרכבת לנאפולי, בה לנתי.
בבוקר הפלגתי לקאפרי (לא לפספס את רכבל הכיסאות) ובערב לסורנטו ממנה המשכתי באוטובוס לאמאלפי בה לנתי בלילה השני.
בבוקר טיילתי ברגל לאורך נופיו המופלאים של חוף אמאלפי על שביל "דרך האלים", ובצהרים המשכתי באוטובוס חזרה לסורנטו ממנה ברכבת שהוזכרה לעיל לפומפיי ולקראת לילה לנאפולי ומשם רכבת לרומא להמשך הטיול.
לא הרגשתי שהתחבורה הציבורית גוזלת זמן ביחס לרכב יותר מבכל מקום אחר.
מצד שני הדרך הכי טובה לחוות את חוף אמאלפי - אחרי טיול רגלי - זה בנהיגה איטית לאורכו, ומצד שלישי הנופים מדהימים גם מחלון האוטובוס בשעות היום (שב בצד הפונה לים).
מבחינת עלויות, הרכבת המהירה מרומא לנאפולי ולהפך - יקרה (סביבות ה50 €), אבל האוטובוסים והרכבת האזורית במחירים זניחים לחלוטין.
המעבורות יקרות גם (19€ נאפולי - קאפרי, 12 € קאפרי - סורנטו), אבל את זה רכב לא חוסך.
כיון שיש לכם יום שלם לפומפיי הייתי ממליץ לשלב גם טיול ללוע של הר וזוב.
תהנו.