ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ברזיל ב15 יום

פורום דרום אמריקה
    3
    4
    907
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shoham12
      shoham12 נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים, אני טס עוד כשבוע לברזיל לריו ל15 יום שבסיומם אני ממריא מריו. אשמח אם תוכלו לרשום פה המלצות למסלול של שבועים עם אטרקציות באזור, במידה ולא באזור אז דרכי נסיעה ועם איזה חברות נעזרתם. בנוסף האם יש טרקים מעניינים באזור של יום יומיים. תודה מראש, עומרי שהם

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חתול-רובוט
        חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

ארצות הברית בשבועיים

זה בערך מה שאתה שואל. אפשר בכיף לבנות יופי של מסלול, אבל צריך עוד כמה פרטים - איפה אתה נוחת, מה אתה רוצה לראות, באיזה מקומות אתה מוכרח לבקר, איך אתה מתכוון להתנייד ממקום למקום ומה התקציב שלך. לא מספיק לכתוב שאתה מחפש אטרקציות, כי 'אטרקציה' יכולה להיות הופעת רוק, ביקור בגלריה, חוף נודיסטים, פארק מים, או סיור בג'ונגלים. צריך קצת יותר מידע מזה.

• chenchen1234
          chenchen1234 נערך לאחרונה על ידי

ארצות הברית בשבועיים

עומרי כתב שהוא טס לריו וממריא ממנה, ובירר על דרכי נסיעה באזור, כלומר הוא לא מתכוון לשכור רכב, אלא להתנייד בכל דרך סטנדרטית אחרת.

אני מניח שהוא רוצה לחוות מגוון של דברים, הוא מחכה לשמוע מאיתנו מה האפשרויות, ובעיניי זה בסדר גמור. הוא גם דיבר ספציפית על טרקים, אם יש. כך שלדעתי השאלה דווקא די ממוקדת.
          עומרי - כמובן בנוסף לתשובות שתקבל כאן, כדאי מאוד שתחפש באינטרנט בעצמך על "מה אפשר לעשות שבועיים באזור ריו", יש הרבה חומר וזה ייתן לך רעיונות.

בכל מקרה לעניינינו, לדעתי אתה צריך להתמקד בכל האזור שבין ריו לסאו פאולו כולל החופים, האיים והעיירות שבדרך, ולהוסיף קפיצה (בטיסות) למפלי איגואסו.

בריו אפשר להעביר בכיף כמה ימים (חופים, תצפיות, מוזיאונים, תרבות, משחקי כדורגל, קניות, כמו כן יש שם קצת אפשרויות לטיולים רגליים ביער טיז'וקה וגם טיפוס על צוקים למיניהם כמו הר הסוכר).
          משם אפשר לנסוע מערבה לאורך החוף ולבקר כמה ימים באיליה גראנדה (אי טרופי עם חופים יפים) ופאראטי (עיירה קולוניאלית עם הרבה חופים ואיים בסביבה). את הנסיעות האלה אפשר לבצע עם שאטלים שסוכנויות תיירות מארגנות. זה מאוד נוח, חוסך זמן, השתמשתי בזה לנסיעה לאיליה גראנדה (אני צריך להיזכר בשם החברה, אבל לדעתי יש כמה כאלו) . מאזור פאראטי אפשר להגיע לסאו פאולו, לצורך ביקור בעיר ולצורך טיסה לאיגואסו. 2-3 ימים באיגואסו (כולל הצד הארגנטינאי) וחזרה בטיסה לריו. מה שכן, בהתראה כזו קצרה הטיסות יהיו כנראה יקרות למדי...

עוד אפשרויות בסביבת ריו - עיירת החוף בוזיוס, והעיירה אורו פרטו.
          נראה לי שהחתול מומחה לאזור שם Smile

בהצלחה

• חתול-רובוט
            חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

לי עניין הטיסות דווקא לא היה ברור

בפעמיים האחרונות שלי בברזיל נחתתי בסאו פאולו והמראתי מריו...

המסלול של חן נראה אחלה. אני חותם עליו, כולל הגיחה למפלים. אלא אם ממש דחוף לך לבקר גם בג'ונגלים, בחופים הצפוניים, או בסלבדור דה באהיה, ואז תיאלץ לקחת עוד טיסה. את הטיסות כדאי מאוד להזמין מראש באינטרנט - זה מאוד פשוט וקל וגם לא יקר.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון