שבועיים בהודו-מבולבלת...
-
שלום,חברה ואני רוצות לנסוע להודו בין התאריכים 13.3-1.5 , אשמח לקבל מענה לכמה שאלות: 1. האם זה בכלל כדאי להגיע עבור שבועיים וקצת? 2. מסלול מומלץ עבורנו? רק אציין שבליל הסדר אנחנו רוצות להיות באחד מבתי חב'ד- גם בעניין הזה,אין לנו מושג בכלל איפה מומלץ..תודה רבה מראש לעונים.
-
שבועיים בהודו-מבולבלת...אומנם שבועיים זה מעט בתאריכים שרשמת זה בתפר בין העונות של הצפון והדרום. אפשר להיות בסדר פסח בבית חב''ד בדרמסאלה או במנאלי שזה בצפון
-
שבועיים בהודו-מבולבלת...לא הייתי נוסע להודו ביקור ראשון לשבועיים.
-
שבועיים בהודו-מבולבלת...הייתי עם אשתי למשך שבועיים בהודו. בהחלט אפשר להתרשם ולהנות גם בשבועיים ולראות לא מעט. אם רוצים להתמסטל שבועות במקום אחד זה לא מתאים
-
שבועיים בהודו-מבולבלת...אני אסביר....לוקח כמה ימים להיכנס לראש ההודי לאחרים לצאת מהשוק. בשבועיים כמובן אפשר להתרשם לדעתי זה לא מספיק זמן כדי להפוך.את זה לחוויה משמעותית. הודו צריכה את הזמן שלה. לעצם העניין בתאריכים שלכם אפשר לבקר גם ברגסטאן וגם ברישיקש. תצטרכו לבחור.
-
שבועיים בהודו-מבולבלת...אני מסכימה עם גולני , אלא אם את יודעת בדיוק לאן את רוצה להגיע על מנת לטייל שם שבועיים.
אבל זו פעם ראשונה ולפי הביבול - לא קראת על הודו.
הודו דורשת הכנה.
-
שבועיים בהודו-מבולבלת...אולי לא הבנתי, או שאת טעית, אבל 13/3 עד 1/5 זה הרבה יותר משבועיים...
ואם רק לשבועיים של חופשת פסח (כנראה 13/4-1/5), לדעתי אפשרי אם תתרכזי באזור קטן מסביב לרישיקש