עזרה בתכנון מסלול לזוג
-
שלום לכולם
אנחנו זוג (40 + ) שמתכנן טיול בין 25 ל 30 יום בתאריכים 10.7-10.8
באופן כללי להתחיל בצפון ומשם בטיסה לדרום איים בסוף בנגקוק ואולי יומיים קנצ'נבורי
יש המלצות לחלוקת הימים ?
מקומות שחבל לפספס ?
איזה איים עדיף ביולי אוגוסט ?
לגבי הצפון אני מטלבת האם לנחות בצ'אנג ראי ולצאת לטיולי יום ומשם לצ'אנג מאי לטיולי יום
או לנחות בצ'אנג מאי ולצאת לטיול ג'יפים עם אחת החברות.
יש לציין לא קוסם לי נסיעות ארוכות בג'יפים כשאני לא נוהג או שצפוף בהם.
האם עדיף להזמין הכול מראש או לזרום ?אשמח לייעוץ בתודה מראש
-
עזרה בתכנון מסלול לזוגהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
תחילה בכל יעד אשר תבקרו בו בתאילנד רצוי לשהות מינימום 3 ימים על מנת לנסות ולמצות כל יעד.
אני מציע להתחיל את הטיול בכ5-6 ימים בצ'אנג מאי המציע מגוון רחב של אטרקציות וטיולים ולאחר מכן לעבור לאיים המזרחיים (קוסמוי, קופנגן וקוטאו) שבהם על פי סטטיסטיקת מזג האוויר התאילנד בשנים קודמות בחודש אוגוסט מזג האוויר נוח יותר מאשר באיים המערביים (פוקט וקופיפי).
תוכלו לשקול להוסיף גם את פטאייה לתכנון מסלול הטיול ולסיים בבנגקוק.
בנוסף במידה ותכנון מסלול הטיול יהיה ידוע מראש רצוי לסגור מראש טיסות פנים מכיוון שככל שמזמינים טיסות פנים בתאילנד מראש כך המחיר יהיה זול יותר ומלונות מראש על מנת לשריין חדרים במלונות המומלצים ובנוסף יש מלונות שמציעים דילים מיוחדים למזמינים מראש.
-
עזרה בתכנון מסלול לזוגיולי אוגוסט זאת לא התקופה האידאלית לתאילנד גשמי המונסון עלולים להרוס לכם את התוכניות שם קחו את זה בחשבון.עונת התיירות היא דצמבר עד אפריל כולל.
-
עזרה בתכנון מסלול לזוגיולי אוגוסט תקופה טובה לצפון תאילנד-זרימות חזקות וגשם טרופי חם
לפרקים-הטיול האמיתי לטעמי
לגביי האיים ההמלצה היא לצד המזרחי קוסמוי-קופנגן-קוטאו
יש להדגיש שבתקופה הזאת באיים הגשמים יורדים לפרקים-לא כל הזמן
בדרכ כלל בשעות הצהריים-גשם טרופי יכול להביא להקלה מסויימת
כאשר חם.