ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול משפחתי עצמאי בסין

פורום טיולי משפחות
    3
    3
    2150
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שגיתרון
      שגיתרון נערך לאחרונה על ידי

האם יש למישהו ניסיון/הכרות עם חברות שעושות טיולים בסין?

רוצים לנסות משהו חדש אבל אני מאוד חוששת מלארגן לבד טיול משפחתי לסין. 

האם ניתן להעזר בשירותי חברה מקומית (או אפילו ישראלית אם יש חיה כזאת) לטיולים מחוץ לערים הגדולות?

האם מישהו ניסה לטייל בסין בחודש אוגוסט? הבנתי שזה לא חודש מומלץ כל כך. השאלה היא עד כמה מזג האוויר מפריע?

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yaelsapirhaim
        yaelsapirhaim נערך לאחרונה על ידי

טיול משפחתי עצמאי בסין

בדיוק סיימתי לתכנן טיול משפחתי לסין באוקטובר

אפשר גם לבד אם לא חוששים

סה"כ אפשרי ונגיש אם מתארגנים מראש בהתאם לקשיים שמביאה איתה סין- שפה.

התחבורה נוחה וזמינה- מוניות, רכבות תחתיות, אוטובוסים, רכבות וטיסות.

תלוי לאן רוצים להגיע ובתקציב.

רצוי להזמין מראש מקומות לינה ובעיקר טיסות פנים ורכבות, כי בקייץ הרבה סינים מטיילים גם.

אני חושבת שאם לוקחים חברה מארגנת, חברה סינית תהיה זולה יותר, וזה בהחלט חוסך הרבה עבודת הכנה לפני הנסיעה.

מקווה שעזרתי, זה ממש באופן כללי

יעל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • family5
          family5 נערך לאחרונה על ידי

טיול משפחתי עצמאי בסין

אנחנו טיילנו עצמאית בסין בתקופת החגים האחרונה (ספטמבר). אני עדיין חייבת דיווח כאן בפורום, אך מכיוון שהתחלתי עבודה חדשה ומאתגרת ביותר מייד כשחזרנו, (עדיין) לא כתבתי את סיפור הטיול המדהים הזה.

אמנם נסעתי לפני הטיול המשפחתי כמה פעמים לסין לכמה ימים כל פעם, לצורך עבודה, אבל כתיירת, זו הייתה הפעם הראשונה שלי בסין. נסענו חמישה, זוג הורים ושלושה ילדים בוגרים.

היה מדהים!!!

ברחנו מסין לקראת סוף ספטמבר (טסנו מגווילין לשבוע לתאילנד לקאו לאק), מכיוון שיש להם חג ב 1 לאוקטובר ומאוד לא מומלץ לשהות בסין בכמה ימים לפני ועד 10 ימים אחרי. החג נמשך שבוע החל מה 1 באוקטובר. לפני ואחרי החג יש פקקי ענק ועומס בכל אמצעי התחבורה, של כ 750 מליון סינים שנוסעים למשפחה לכבוד החג ובסופו חוזרים לעבודה. במהלך שבוע החג עצמו כל אתרי התיירות בסין מלאים ויקרים מאוד. אל תזלזלו בעיצה הזו, רשמו בגוגל - פקק התנועה הארוך בעולם = זה היה בתקופה זו, כשמאות מליונים חזרו למקומות העבודה בסוף החג. אנשים היו תקועים ימים (לא שעות). גם בתחנות הרכבת אנשים חיכו ימים לרכבות.

אין בעייה לטייל בסין אם נערכים מראש. אנחנו לא נעזרנו בכלל בחברה מארגנת, אבל תכננתי את הטיול כשנה מראש - גם בזכות הרבה מידע שקיבלתי בפורום של המזרח הרחוק. אשמח לדבר עמך בטלפון להסברים והרחבות. שלחי לי פרטי התקשרות הפרטי.

לפורום - מקווה מתישהו להגיע לכתוב קצת יותר על הטיול...

אשמח לענות על שאלות למעוניינים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון