טיול לחודש בספטמבר
-
שלום!
נוצרת לי הזדמנות חד פעמית לטוס לבערך חודש, אף פעם לא עשיתי טיול ארוך והייתי רוצה לעשות טיול שישלב גם קצת ערים גדולות אבל בעיקר לטייל.
מתכננת לנסוע עם בן הזוג שלי או עם אחותי, התקציב שלי יהיה די דל ואני לא בנויה פיזית לטיול של טרקים מטורפים, יותר טיולי הליכה יומיים.
אם יש אפשרות לטוס רק לחודש ורק בספטמבר (אולי גם אוקטובר יכול להלקח בחשבון), איזה טיול אפשר לבנות?
-
טיול לחודש בספטמברמרכז אמריקה לא ממש מכיל ערים גדולות, אבל בהחלט יש מדינות שערים בינוניות יכולות להוות מרכז לצאת לכל מיני פעילויות או כרפים במרכז.
במקומות עם ערים קולוניאליות יש קצת יותר מה ללהסתובב בתוך הערים.
במרכז אמריקה אין הרבה טרקים ארוכים או מטורפים. אבל ספטמבר היא העונה הרטובה. זה לא אומר שאי אפשר לטייל כי עדיין חם, אבל צריך לקחת בחשבון שמזג האוויר שגם לא מי יודע מה יציב בעונה התיירותית, יכול פה להפתיע. אם בד"כ חם ואפילו נאה במרבית היום . אחה"צ וערב יכולים לרדת ממטרים קצרים וחזקים מאוד. אז צריך להיות מודעים ולחשוב גם מה עושים אם מזג האויר נהיה פתאום אפרורי כל היום ( וכמעט תמיד אפשר למצוא איך לארגן את הטיול גם למצבים פחות טובים מבחינת מזג האוויר)
כדי להישאר עם הבקשה גם לערים הייתי חושב על מכסיקו או ניקרגואה ( לראשונה יש הרבה ערים קולוניאליות- לשנייה אולי שתיים מרכזיות, אבל גם מגוון דברים אחרים במרחקים יותר קצרים)
-
טיול לחודש בספטמברתודה על הרעיונות!!