רומניה בפסח לבת 11 חודשים?
-
היי אנחנו מחפשים יעד לשבוע לזוג+תינוקת בת 11 חודשים. חשבנו על רומניה? מישהו היה ?ממליץ עם תינוקת? כל המלצה על יעד אחר גם יתקבל. תודה
-
רומניה בפסח לבת 11 חודשים?ברומניה לא הייתי עם ילדים, לכן עונה לכם באופן כללי.
מבחינתי, עם תינוק בגיל 11 חודש אני מתכננת את הטיול לפי העדפות ההורים [והילדים הגדולים יותר, כשכבר היו] בלבד. לתינוק לא משנה איפה הוא כל עוד הוא איתנו, לבוש כראוי, ישן כראוי ושבע.
היו פעמים שטיילנו בטבע ימים שלמים עם תינוק במנשא על הגב. היו פעמים שטיילנו טיולי מוזיאונים עם מנשא או עגלה.
עם זאת, אני בהחלט מתחשבת בתינוק בתכנון קצב הטיול. קצב טיול עם תינוק שונה לחלוטין מאשר בלי תינוק. אם זה הילד הראשון שלכם אז חשוב לקחת את זה בחשבון.
בטיולי טבע - הכפילו בשניים לפחות את זמן ההליכה המשוער שלכם שאתם רגילים אליו.
בטיולי מוזיאונים, ערים, פנים - תכננו מראש מקומות אפשריים לעצירה לאוכל [אם מסעדות - אז כאלו שידידותיות לילדים ותינוקות], אפשרות מתאימה לשינה באמצע היום עבור התינוק [מנשא - אבל התינוק צריך להיות רגיל אליו. עגלה - אבל אז צריך לתכנן טיול נגיש], ומקומות בהם תוכלו להחליף חיתול אם יהיה צורך.
תינוק דורש יותר ביגוד [ולכן אתם תסחבו יותר], לפעמים אוכל מיוחד [כי לא כל דבר הוא יאכל, כנראה], יותר עצירות.
בנוסף, יש לקחת בחשבון אפשרויות של מחלה -
א. לקחת איתכם תרופות שכיחות לילדים שיש סיכוי שתזדקקו להן [אנו לוקחים בד"כ מורידי חום, משככי כאבים ואנטיביוטיקה למחלות שכיחות]
ב. לדעת מראש מיקום של שירותי רפואה במקרה הצורך.
תכנון הטיול עם תינוק צריך להיות גמיש יותר. מספיק לילה אחד שבו התינוק לא ישן טוב, ואתם תהיו תשושים מעייפות כל היום למחרת: לכן כדאי לתכנן את הטיול כך שאם לא ישנתם טוב בלילה, תוכלו להשלים שינה ביום או לפחות לא תהיה לכם תכנית עמוסה ומעייפת.
זה ככה בגדול.
תהנו!
-
רומניה בפסח לבת 11 חודשים?שלום אוסמנית !
- היינו ברומניה עם זוג התאומים הצעירים שלנו כש היו בגיל שנה . הם יצאו מהארץ עם נעלי צד ראשון ( סוליית בד ) וברומניה קנינו להם נעלים רגילות כדי לבקר במכרה המלח סלאניק פראחובה .
- השנה הטמפרטורות ברומניה מעל לממוצעות ולכן גם לא ירדו הרבה שלגים וכאב לב לאוהבי הסקי.
- הייתי ממליץ לכם יומיים - שלושה בוקרשט והשאר באזור סינאיה-בראשוב אם אתם אוהבי טבע וקצת ארמונות/מצודות . כמובן שזה דורש השכרת רכב עם כיסא בטיחות לתינוקת .
- לגבי גיבוי בית המרקחת מצטרף לקודמתי , אך שלא תצטרכו להשתמש בה .

- שבת שלום !