המלצה על פארק בהולנד
-
אנו (זוג+2 בני 4 ו-6) מתכננים טיול בקיץ להולנד, וחשבנו ללון באחד מפארקי סנטר פארקס.
רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם פארק הט היידרבוס, ואם מומלץ לבצע את ההזמנה ישירות מול האתר או דרך סוכן בארץ.
תודה
-
המלצה על פארק בהולנדהיי אלון,
עשיתי "חיפוש" ב- 1001 טיפים ובפורום ולא מצאתי חוות דעת על הפארק הספציפי הט היידרבוס. למה החלטתם לישון דווקא בפארק הזה?
בכל מקרה, צירפתי שני קישורים - האחד לשירשור שעוסק בסנטר פארק בפורום בו יש חוות דעת של חברי הפורום והשני לאתר של סיגלית, בו יש המלצות על מספר רב של מקומות לינה בהולנד.
בהצלחה!
נילי -
המלצה על פארק בהולנדנילי
באתי לעזרתך.....
הנה אשכול המדבר על הפארק-בקישור המצורף
וגם חוות דעת מהאתר המצויין הזה:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g188578-d621567-Revi ews-Het_Heijderbos-Venlo_Limburg.html#REVIEWS
תהנו
הג'מוס -
המלצה על פארק בהולנד -
המלצה על פארק בהולנדנילי וג'מוס,
תודה רבה לשניכם.
לפני כתיבת ההודעה חיפשתי כבר בפורוס וגם ב-tripadvisor והגעתי לאותן תוצאות. הנקודה היא שאני מעוניין לקבל המלצה מישראלים שהיו באותו פארק.
חשבנו לבחור בפארק הספציפי הזה על סמך המלצה מסוכן נסיעות שהתבסס על גילאי הילדים.
הסוכן ציין שרוב הישראלים בוחרים בדה אמהוף, אולם לדעתו הט היידרבוס מתאים לנו יותר. -
המלצה על פארק Het Heijderbos בהולנדהיי אלון
רק לגבי המיקום של הפארק-לא משהו....
לפחות לא לטיול כוכב קלאסי בהולנד הוא ממוקם דרומית מזרחית מידי.
אבל כפי שנאמר הולנד לא ענקית.
לגבי הפארק עצמו טיפ נוסף - נסה לכתוב מייל דרך האתר למגיבים בפורום שטענו שביקרו שם וגם לאלו שנתנו חוות דעת בטריפאדוויזר.
ולבסוף - פרסם אשכול נוסף בפורום אירופה ואם תרצה התייחסות הכנס את שם הפארק בלועזית לכותרת(ראה בכותרת שלי) - מי שהיה והשם יקפוץ לו בכותרת - יענה בוודאות...
בהצלחה
הג'מוס -
המלצה על פארק בהולנדהיי אלון,
הסוכן שהמליץ לך, ישראלי? כיצד הוא מכיר את הפארק הספציפי הזה? אני שואלת מכיוון שכשחיפשנו פארק (אנחנו היינו בכיוון של לנדל, הנחשב לפשוט וזול יותר) ייעץ לי הסוכן מ"נויה", משווקי לנדל בארץ. הוא הולנדי במקורו, וההמלצות שלו היו מצויינות, הוא התייחס נקודתית לצרכים שלנו. הייתי "נעולה" על "רביט היל" שמהללים אותו בפורום, ולאור ההמלצות שלו בחרנו בהט לו. בחירה שנתגלתה כמצויינת. אז אם הסוכן מכיר באמת את הפארקים, לדעתי יש לייחס משקל להמלצה.
לגבי מיקום - תחליטו באילו אתרים אתם רוצים להיות, והפארק שקרוב לכמה שיותר אתרים מתוך תוכנית הטיול שלכם, בשקלול עם שאר הרצונות - בו תבחרו.
דרך אגב, גם באתר של סיגלית יש אתר של סנטר פארקס - בעברית. אני מניחה שכבר ביקרת בו...
לגבי העצה של ג'מוס - מצויינת - בזמנו פניתי לנותני טיפים וחוות דעת בפורום - וענו לי עם המון רצון טוב (ככה הגעתי לחווה של יאן).
נילי -
המלצה על פארק בהולנדנילי
תודה על הפרגון
בשבת, אם יהיה מזג אויר יפה(הלואי) - היעד הוא ציפורי!
הג'מוס -
המלצה על פארק בהולנדג'מוס,
אין עליך, זה כבר נקבע מזמן...
בשבת לדעתי עדיין נתאושש מסניף קופת החולים שפתחנו בביתנו...
אבל השבוע (למרות קיטוריי) הספקתי לראות (מקרית שמונה) את החרמון, את הכינרת עם שמש מנצנצת, ובן הזוג שיחק רביעיות של "דורה", ראה "בוב ספוג", ושאב עוד ועוד מזרקי נורופן...
ליד ציפורי חלפתי היום בטיסה של סוף יום הביתה.
נילי -
המלצה על פארק בהולנד
השאלה מה מטרת הלינה בפארק- בילוי בו ?-אז הוא מתאים וטוב.
אם מטרתו להיות נקודת אמצע (לטיול כוכב) ליעדים קרובים בטווח נסיעה קצר- אפשרי.
אם מטרתו להיות נקודת כוכב לטיולי ביעדים ה"קלאסיים" של הולנד-כלומר באמסטרדם,כפרי דייגים,חיטהורן,אלקמר ,ווליבי,דולפינריום-הוא רחוק מדי.
ושיקולי הדעת של סוכני נסיעות לעיתים מושפעים גם משיקולים אחרים ולא דווקא ההתאמה של הכפר אל הצרכים שלכם,או היכרות עם היעד או כפר הנופש עצמו.
ואין בהערה זו לגרוע מטיבו ואיכותו של הפארק (מכירה מי שהיה וחזר מרוצה מאד מהפארק עצמו).
הפארק ממוקם בHeijen דרומית מזרחית לנמייכן על גבול גרמניה כמעט.הוא פארק של 5 כוכבים (כמו דה אמהוף,אגב)יש עליו חוות דעת טובות. -
המלצה על פארק בהולנדמה העלות של לינה בפארק הנ"ל או בפארקים דומים למשפחה עם 3 ילדים? -
המלצה על פארק בהולנדתודה לכל המגיבים.
אז ככה:
ההמלצה התקבלה ע"י סוכן ישראלי שמשווק את סנטר פארקס בארץ (ב.ד גרייבר http://www.graiver.co.il/category.asp?c_id=5) וההמלצה ניתנה בעיקר על סמך גילאי הילדים. לגבי טיול כוכב, כפי שכבר צוין הולנד לא ממש גדולה ומדובר בעוד כחצי שעת נסיעה.
העלות היא כ-1000 יורו לשבוע לחדר ל-4. -
המלצה על פארק בהולנדלא הבנתי מה זאת אומרת התאמה לגילאי הילדים.
יש בהולנד לפחות עוד 100 פארקים שמתאימים לילדים בגיל הזה.
האם אתה נעול דוקא על סנטר פארקס? יש פארקים אחרים טובים מאוד לדוגמת הפארקים של landal. הפארקים של סנטר פארקס מאוד יקרים. אם אתה מתכוון לטייל ולהיות כמעט כל הזמן מחוץ לפארק לא נראה לי שכדאי לשלם כל כך הרבה כסף.
נכון שהמרחקים בהולנד לא גדולים, אבל אם ניתן לקחת פארק יותר מרכזי, אז למה לא?
המבחר בהולנד הוא כל כך גדול. אני לא מציאה לך להנעל על פארק מסוים לפני שבדקתה עוד אפשרויות. תכנס להודעות משנים קודמות ול-1001 טיפים ותמצא עוד המון טיפים. תכנס לאתרים של לנדל ושל סנטרפארקס באינטרנט ותשווה לבד.
אנחנו היינו לפני שנה וחצי בהולנד עם ילדים שהיו אז בני 7 ו-1.9.
גם אני בהתחלה התלהבתי מסנטר פארקס, אבל כשבררתי לעומק הבנתי שאם מטרתי היא טיול ולא נופש לא שווה לי להוציא כל כך הרבה כסף.
בסוף היינו ב- rabbit hill של לנדל ומאוד נהננו. -
המלצה על פארק בהולנד1000 יורו לשבוע למשפחה של 4 נפשות זה יקר, והשהות בפארק נופש מגבילה את התאריכים שבהם אפשר לנסוע. אפשר להתחיל שבוע ביום שני או ביום שישי. אי אפשר להכנס באמצע השבוע.
יש כפרי נופש יותר זולים, ויש צימרים או חוות שבהם אפשר לשכור דירה לשבוע בחצי המחיר.
תוספת של חצי שעה נסיעה לכל כיוון כל יום זה לא מעט.
זה אומר נסיעות של שעה-שעתיים לכל כיוון יום יום. רחוק מאידיאלי כשנוסעים עם ילדים קטנים.
-
המלצה על פארק בהולנדאתה שואל או משווק?
כי המחיר גבוה
המיקום מרוחק
שילוב של השניים לא נראה לי הכרחי כשיש היצע כל כך גדול של אפשרויות נוספות, כשנמצאים עוד הרבה זמן לפני העונה ויש אפשרויות בחירה.
וחצי שעה לכל כוון נוספת ליום-זוהי הטעיה אופטית.
אבל לא אכנס לכך -כי נראה לי שנדלקת על הפארק ואתה מחפש חיזוקים ללינה בו.
הפארק עצמו מוצלח.
אבל מציעה מאד להשתמש בו בתבונה ליעדי טיול קרובים ולוותר על הרחוקים יותר.
לשיקולך. -
המלצה על פארק בהולנדאנו זוג + 3 ילדים מעוניינים בעזרה לתיכנון טיול להולנד.
הייתי רוצה לבר אל אפשרות של שלושה ימים שהייה בפארק + עוד 4 ימי שהיה בדירה שכורה באמסטרדם. האם תיכנון כזה אכן אפשרי?
אנא צרו עימי קשר
דיתי 0523-928559
03-5347082