יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפנים
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםויוד שאלה
קראתי באינטרנט שבחודש אוקטובר עלול להיות מושלג ובעייתי לטייל באזור האלפים היפנים - האומנם ?
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםלא ידוע לי על בעיה לטייל באוקטובר. הייתי גם בקמיקוצ'י וגם באלפים היפנים באוקטובר. לא הייתה שום בעיה (חוץ מכמות המטיילים
)לגבי קיסו וואלי, את יכולה למצוא הרבה מידע פה.
כפי שאני רואה, יש לכם 2 אפשרויות:
הראשונה - ללון במאטסומוטו ולצאת מוקדם בבוקר לכיוון קיסו וואלי, לעשות את ההליכה ולהמשיך בערב לטאקיאמה. זה יום ארוך אבל בהחלט אפשרי לדעתי.
השנייה - ללון באחת העיירות ליד המסלול. להקדיש את הבוקר לעיירות (MAGOME ו- TSUMAGOׂ) ולמסלול ההליכה, ואחר הצהריים להמשיך לטקיאמה.
כמובן שיש תחבורה ציבורית כי אחרת לא הייתי מעלה את הרעיון. בעיקרון יש מספר רכבות (מועט) ביום ולכן זה דורש תכנון אבל זה בהחלט אפשרי. זה לא משהו בשמיים. יש את האתר הזה, שהוזכר אין ספור פעמים בפורום, ושם ניתן למצוא את זמני הרכבת. את זמני האוטובוס ניתן למצוא באתר הראשון. אולי זה נשמע מסובך בהתחלה אבל זה ממש לא. רק צריך לסדר את הלו"ז ולעמוד בו. אם את לא מצליחה לבד תכתבי ואני אפרט יותר.
בעיקרון, אתם צריכים להחליט מה להכניס בהתאם לקצב שאתם אוהבים ויכולים לטייל. תנסי למצוא את לו"ז ולראות אם מתאים לכם.
לגבי איפה ללון, מטסומוטו או טאקיאמה, לדעתי טאקיאמה. אין יותר מידי הרבה מה לעשות במאטסומו אחה"צ ובערב ולכן ניצול נכון של הזמן יהיה לנסוע. החיסרון, תגיעו בערב ולא כולם אוהבים להגיע בערב למקום חדש. זה הלו"ז של האוטובוס.