טיול לקוסטה ריקה
-
שלום חברי הפורום היקרים.
בחודש מאי מתכננים טיול לקוסטה ריקה 8 לילות.
מסלול:
1 לילה סאן חוזה (נחיתה בשעות הערב)
יום ב: cano negro או לה פואס..
2 לילות לה פורטונה
יום ג: סיור בהר הגעש ארנל ובערב ומעיינות חמים (מתאכסנים במלון TABACON )
יום ד: מפלי לה פורטונה וסיור בגשרים התלויים.
1 לילה מונטה וורדה
יום ה: שמורה +קאנופי
1 לילה גאקו
יום ו : בטן גב
2 לילות מנואל אנטוניו
יום ז :סיור בקטמראן
יום ח : סיור בשמורה ? ראפטינג?
1 לילה סאן חוזה (המראה מוקדמת )
כמה שאלות ברשותכם:
א. דעתכם על המסלול.
ב. ביום השני מתוכננים לנסוע ל cano negro ומשם לחזור ללינה ב לה פורטונה.
מתלבטים האם לוותר על השיט ובמקום זאת לעשות את לה פואס..
ג. מחפשים גם יום או יומיים של בטן גב וחשבנו לנצלו בעיירה גאקו למרות שגם טמרינדו באה בחשבון רק הבנו שהמרחק נסיעה הוא גדול..
ד. האם לוותר על לילה ב גאקו ולהוסיף לילה במונטה וורדה?
ה. היכן לדעתכם ניתן לבצע ראפטינג ברמה חוויתית ולא בדרגה מסוכנת?
האם יש למשהו המלצה על חברה שניתן להזמין דרכה?
ו. האם משהו מכיר את סוכנות : saint germain tours?
ז. קאנופי : מפחיד? בטוח? היכן מומלץ לעשות?
רב תודות
אייל
-
טיול לקוסטה ריקהיש לי קצת בעיה עם המסלול שלכם.
אני מניח שאתם שוכרים רכב- אתם כל יום לפי הימים והלינות מתכננים לעשות משהו בוקר וצהריים אפילו ואז לצאת לדרך- נסיעות ליליות לא הכי מומלצות אפילו בקוסטה ריקה...
אם הגעתם מישראל- יש גם את אלמנט העייפות והג'ט לג- קאנו נגרו זה בערך 3+ שעות נסיעה מאזור שדה התעופה ( זה יותרמ-3 אבל לדעתי זה הערכות שניתנות לא אחת...) ועוד לשוט ועוד לחזור מלה פורטונה- זה העמסה די גדולה ליום הראשון של הטיול... לדעתי לחץ ועייפות עשויים להוות משתנה מפריע.
היום הרביעי- אתם עשויים לצאת מאוחר מלה פורטונה ולהיקלע לנסיעת לילה בדרכים הלא סלולות למונטה ורדה- לא ממש מומלץ- ראה פוסט של מישהו אחר בדיוק בימים אלו.
רפטינג הרבה פעמים הוא יום מלא- או יום ארוך כולל נסיעות ואני לא יודע לאן יוצאים ממנואל אנטוניו ועוד תצטרכו לחזור לשם לאסוף את הרכב? קצת יותר מדי משתנים ליום לפני טיסה...
המסלול על הנייר אפשרי- אבל ללדעתי לא משאיר הרבה אופציות למשחק ולוקח הרבה משתנים /שאולי מתאימים למדינה מערבית עם מרחקים קצרים....או שתקריבו את יום בטן הגב במקרה החירום.